08 / 05 / 2024

Ayyıldız Nidapark satılık

Ayyıldız Nidapark satılık

Ayyıldız Nidapark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Kağıthane'nin en merkezi konumunda, metro istasyonun hemen yanında yükseliyor. 

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri!

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Nidapark Ayyıldız fiyat ve ödeme planı!

Tahincioğlu’nun İstanbul’un yeni yıldızı Kâğıthane’nin merkezinde inşa ettiği Nidapark Ayyıldız'da fiyatlar 689 bin TL'den başlıyor..

Nidapark Ayyıldız'da  60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe ayrıcalıklı ve nitelikli projelerle adından söz ettiren Tahincioğlu’nun İstanbul’un yeni yıldızı Kâğıthane’nin merkezinde inşa ettiği Nidapark Ayyıldız, projesinde satışlar başladı. 

Nidapark Ayyıldız konut fiyat listesi!

Toplam 95 daireden meydana gelen Nidapark Ayyıldız konut fiyat listesi kapsamında fiyatlar 689 bin RL'den başlıyor ve 2 milyon 687 bin TL'ye kadar ulaşıyor...

Ayyıldız Nidapark satış ofisi!

Ayyıldız Nidapark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Kağıthane'nin en merkezi konumunda, metro istasyonun hemen yanında yükseliyor. 

Nidapark Ayyıldız fiyatları!

Tahincioğlu imzası ile inşa edilen Nidapark Ayyıldız projesinde avantajlı satışlar başladı. İşte, Nidapark Ayyıldız fiyatları... 

Nidapark Ayyıldız nerede?

Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız projesi satışa çıktı. Kağıthane'de yer alan Nidapark Ayyıldız nerede?

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

Kağıthane Nidapark Ayyıldız fiyat 2018!

95 adet daireden meydana gelen Kağıthane Nidapark Ayyıldız projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile tasarlandı. Projede fiyatlar 682 bin TL'den başlıyor..

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışta!

Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışa çıktı. 

Ayyıldız Nidapark satılık Haberi

Ayyıldız Nidapark satılık

Ayyıldız Nidapark projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile dizayn ediliyor. Toplamda 95 daireden meydana gelen projenin  giriş katında, mağaza ve dükkanlardan oluşan 10 ticari ünite bulunuyor. 

Cendere Caddesi ve Develi Caddesi arasında inşa edilen Ayyıldız Nidapark projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Ayyıldız Nidapark projesinde  61 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1 daire, 12 adet 2,5+1 daire, 9 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 daire yer alıyor. Projede simpleks ve dubleks daireler de yer alıyor. 

Fiyatların 682 bin TL ile 2 milyon 660 bin TL arasında değiştiği projede fitness, soyunma odası, sauna alanları, açık yüzme havuzu, süs havuzu, kış bahçesi, iç avlu, teras oturma alanları mevcut.


Ayyıldız Nidapark projesi konum olarak; Kağıthane'nin en merkezi konumunda, metro istasyonun hemen yanında hayata...