21 / 05 / 2024

Ayyıldızlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ayyıldızlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ayyıldızlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşe Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Hiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki yapıldı!

Hiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Hiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı. 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Balkar 10 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Bices Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Bices Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bices Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ayyıldızlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ayyıldızlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Ayyıldızlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ayşe Karaman tarafından kuruldu.


Ayyıldızlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,  b- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere...