17 / 05 / 2024

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Kaptan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Beşiktaş, Levent'te kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Arvent Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvent Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yılmaz tarafından kuruldu.

May İmar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May İmar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mesut Ayyıldız tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Apeks Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apeks Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Bilal Yılmaz ve Enes Yusuf Aydın ortaklığında kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Kule Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Said Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Asyel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Asiye USta ve Yeliz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Kaptan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Beşiktaş, Levent'te kuruldu.


Ayyılmaz İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri, b-Her türlü turizm tesisi kurma, işletme kiralama ve kiraya verme, c-Her türlü insan gıdası imali ile yiyecek içecek işletmeleri kurmak ve işletmek, d-Her türlü su ürünleri, sanayi ürünleri, orman ürünleri ve alım satıma konu olabilecek diğer ürünlerin alım ve satımı ile ithali ve ihracı. e-Şirket yukarıda sayılmış amaçlarının elde edilmesi için işletme konusu ile ilgili olmak üzere bütün hakları iktisap ve borçları iltizam eder, şöyle ki ; aa Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler...