07 / 05 / 2024

Azat Yeşil özgeçmiş

Azat Yeşil özgeçmiş

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar Azat Yeşil kimdir? Azat Yeşil inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Azat Yeşil hangi işlere imza attı?

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Yeşil Yapı 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı'nın 2020 yılı faaliyetleri sonucunda oluşan 16 milyon 695 bin 824,76-TL karın dağıtılmayıp geçmiş yıllar zararlarından mahsup edilmesine ilişkin teklifler Genel Kurul'un onayına sunulacak.

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

İstanbul Yeni Havalimanı 'yeşil' olacak!

23. Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'nda sunum yapan Ülkü Özeren ," Yeni havalimanının 'Yeşil Havalimanı Sertifikası'na sahip olması amacıyla tüm 3. parti firmalara 'Yeşil Kuruluş' olma zorunluluğu sözleşmeyle getirildi." dedi...

Yeşil Yapı Endüstrisi 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 6 aylık ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, ilgili ara dönem için düzenlenen sınırlı bağımsız denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığını gösteren faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil binalar kendisi 4,5 yılda ödüyor!

Birleşmiş Milletler yetkilisi Aslı Karabacak’a göre Türkiye’de herkesin yeni nesil yeşil binalarda oturması uzak bir hayal değil çünkü bu binaların geri ödeme süreleri 4,5 yıl gibi kısa olabiliyor.

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

Yeşil etiketi olmayan asansör güvenilir mi?

“Yeşil etiketi olmayan asansörlere binmeyin” uyarısı yapan Ayşegül Nuhoğlu, “Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği’ne göre her asansörün bir kimliği ve asansörün görünür bir yerine asılı yeşil etiketi olmalı.

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

Yeşil binalar 30 milyar dolar enerji tasarrufu sağlar!

Türkiye'de kentsel dönüşümün yeşil olması için hazırlanan mevzuat yürürlükte mi? Dönüşümün yeşil binalarla gerçekleşmesinin faydaları nelerdir?

Yeşil binaların duvar karoları Seranit'ten!

“EPD Çevre Etiketi”, dünyada ve ülkemizde yeşil bina sertifikasyonu için vazgeçilmez önemde olduğu kadar yakın zamanda başta AB olmak üzere gelişmiş ülke pazarlarına ihracat için de zorunlu bir standart olacak.

Azat Yeşil: İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları ağır ilerliyor!

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yerinde dönüşüm yapıyorum dersen, hayatın gerçeklerinden uzak popülist bir yaklaşım yapmış oluyorsun. Öyle bir dönüşüm olmaz” dedi.

Yeşil çatılar binaların değerini artırıyor!

Yeşil çatılar, grileşen kent hayatında daha fazla oksijen sunarken, yalıtım gibi birçok avantajıyla binaların değerini de artırıyor. Son yıllara damgasını vuran ekolojik arayışlarla daha fazla gündeme gelen yeşil çatıların geçmişi antik çağlara kadar uzan

Azat Yeşil özgeçmiş Haberi

Azat Yeşil özgeçmiş

Azat Yeşil kimdir?

Azat Yeşil, İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Yüksek Mimar unvanına sahip Azat Yeşil İzmir’de son dönemde yapılan büyük konut projelerinde yer alıyor. Azat Yeşil sektör ve firma ile ilgili şu açıklamlarda bulunuyor: 


"Bugüne kadar yapımını üstlendiği projeleri üstün kalite ve hizmet anlayışı ile süresinde tamamlayan grup şirketlerimiz, ana şirketimiz İZKA’nın öncülüğünde, özellikle konut, prestij binaları, hastane ve AR-GE amaçlı teknolojik hizmet binaları  projelerinde  uzmanlaşmış olup, deneyimli teknik kadroları ile inşaat sektöründe  hizmet vermektedir.


Son üç yılda yaklaşık  6.000 adet konutu, sosyal donatısı ile birlikte kullanıcısına teslim eden grup şirketlerimiz, Emlak G.Y.O A.Ş’nin İzmir’deki en iddialı projesi olan Park Yaşam Mavişehir Projesi’nde yatırımcı ortaklar arasında yer almaktadır. Grubumuzun diğer gayrimenkul yatırımları arasında İzmir Tirecity, Yelken Park, Beyaz Nokta ve İZKA...