04 / 05 / 2024

Azel Kule iletişim

Azel Kule iletişim

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.

Azel Kule 5 yıldızlı otel konforu sunuyor!

Azel Gayrlmenkul'un Konut, kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azel Kule'de satışlar metreküp üzerinden yapılıyor!

AZEL Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında, metrekare değerinden çok metreküp değeri esas alınıyor. Azel Kule, 100 metre yüksekliğinde 28 katlı kuleden oluşan karma bir proje..

Azel Kule'de satışlar metreküple!

Azel Gayrimenkul’un Konutkent’te yaşama geçirdiği Azel Kule’nin inşaatı ve satışında, metrekare değerinden çok, konut alanının, tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen ‘’metreküp’’ değeri esas alınıyor.

Azel Kule'de 28 kattan 24'ü tamamlandı!

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor.

Azel Kule güvenle yükseliyor!

Ankara’da lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde inşa edilen Azel Kule’de 24. kata ulaşıldı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş: ‘’90 metrekareyi bulan teras bahçelerle, 100 metre yükseklikte villa keyfi yaşatacağız’’ dedi.

Azel Kule 24. Kata ulaştı!

Azel Gayrimenkul’un, Başkent’te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje ‘’Azel Kule’’, hızla yükselerek 24’üncü kata ulaştı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş konu ile ilgili açıklama yaptı.

Azel Kule'de satışların yüzde 25'i tamamlandı!

Ankara Konutkent’te yapımına başlanan, farklı mimarisi ve geniş teraslarıyla dikkati çeken Azel Kule, konut sektöründe piyasaların en durgun olduğu Ocak-Nisan döneminde yüzde 25 satış başarısına ulaştı.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Optimum IQ Kartal iletişim!

21 katlı tek kule şeklinde yükselen Optimum IQ Kartal projesi 2019 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Optimum IQ Kartal iletişim haberimizin içinde yer alıyor.

Teras Kule Residence Kartal iletişim!

Teras Kule Residence Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Teras Kule Residence'ta aylık taksitler 3 bin TL'den başlıyor...

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Teras Kule Residence iletişim!

Teras Kule Residence iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5 otoyolu üzerinde yükselecek projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor.

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi!

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor...

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Levent Nida Kule iletişim!

Levent Nida Kule iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 55 bin metrekare inşaat alanından oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Adam Kule Evleri projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim!

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Azel Kule iletişim Haberi

Azel Kule iletişim

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.


Kış sezonunun önceki yıllara göre oldukça sert geçtiği bugünlerde ısınma giderlerinin  artması, enerjinin yüzde 75’ini ithal eden Türkiye’de ısı yalıtımının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Yapılan araştırmalar, Türkiye’deki konutların yüzde 85’inin yalıtımsız olduğunu ortaya koyarken, bu nedenle boşa harcanan enerjinin maliyetinin 10 milyar doları aştığı ifade ediliyor. 


Bu maliyetlerin konut sahiplerinin cebinden çıkıyor olması nedeniyle, son yıllarda konut tercihlerinde ısı yalıtımı önemli bir kriter haline geldi. Markalı konut üreten firmalar da alıcılardan gelen talep doğrultusunda, en üst düzeyde ısı yalıtımını sağlamak için, teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaya başladı. 


Başkent Ankara’nın batı girişinde hızla yükselen Azel Kule...