17 / 05 / 2024

Azel Kule Proje koordinatörü Hüseyin Toğay

Azel Kule Proje koordinatörü Hüseyin Toğay

Markalı konut projelerinin ayrıcalıklarından olan akıllı ev sistemleri, teknolojideki gelişmelere paralel her geçen gün kendini yenilerken, sağladığı konfor ve güvenlikle lüksten çok ihtiyaç olmaya başladı.

Çankaya Sisa Kule'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Sisa Kule projesi 270 adet home office 30 adet ticari alandan meydana geliyor. Sisa Grup imzasını taşıyan proje Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. 

Kartal Teras Kule proje fiyatları 2017!

Toplam 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden oluşan Teras Kule projesinde teslimlerin 30 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Kartal Teras Kule proje fiyatları 2017...

Adam Kule Maltepe ödeme kampanyası 2017!

Adam Kule Maltepe ödeme kampanyası kapsamında 10 bin TL peşinatla ödeme fırsatı sunuluyor. Adam Kule proje fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Adam Kule Maltepe'de 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri bulunuyor. Metroya 600 metre mesafede olan proje Dap Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilecek?

Dragos Adam Kule ödeme seçenekleri!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılan proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Dragos Adam Kule ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay vade farkı olmadan ödeme yapılıyor.

DAP Yapı, Adam Kule projesine start verdi!

DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta, mimari formunu ve konseptini insandan alan 'Adam Kule' projesine start verdi. Proje, metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla görücüye çıktı.

Maltepe Adam Kule Rezidans satış ofisi!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen proje toplam 6 bin 500 metrekare alanında yükseliyor. Maltepe Adam Kule Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

DAP Yapı'dan Pendik'te 3 bin konutluk proje!

DAP Yapı İstanbul Dragos’ta inşa ettiği ve mimari formunu insandan alan ‘Adam Kule’ projesini satışa sundu. Şirket Pendik'te de 3 bin konutluk bir proje planlıyor

Adam Kule Dragos fiyat listesi!

Adam Kule Dragos fiyat listesi dairelerin alanları ve planlarına göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje 6 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Dragos Adam Kule ödeme koşulları!

Dap Yapı tarafından inşa edilen proje İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Dragos Adam Kule ödeme koşulları kapsamında taksitler Dap Yapı tarafından ödeniyor.

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor.

Adam Kule Maltepe satış fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başladığı projede 350 adet ünite bulunuyor. Proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule Maltepe satış fiyatları 280 bin liradan başlıyor.

Adam Kule Dragos satış ofisi telefon!

Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje 6,5 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Azel Kule Proje koordinatörü Hüseyin Toğay Haberi

Azel Kule Proje koordinatörü Hüseyin Toğay

Azel Kule Proje koordinatörü Hüseyin Toğay, yeni nesil akıllı ev sistemlerinin sağladığı konfor ve güvenlikle, lüksten çok ihtiyaç olmaya başladığını söyledi. ARAS İNŞAAT sektöründeki rekabet, rakiplerinden bir adım öne çıkmak isteyen projeleri, teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaya zorluyor. 



İleri teknolojinin sınırları zorlamaya başladığı akıllı ev sistemleri de yeni konut projelerinin en önemli kozlarından biri haline geldi. Artık, lokasyon. metrekare büyüklüğü, kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi kadar, akıllı ev sistemlerinin neler yapabildiği de konut satın alanların öncelik verdiği kriterler arasına girdi. Başkent in gelişim aksı olan batı girişinde, modern mimarisiyle dikkatleri çeken Azel Kule de akıllı ev sistemlerinin tüm kolaylıklannı müşterilerine sunan projeler arasında yer alıyor. Proje koordinatörü Hüseyin Toğay. yeni nesil akıllı ev sistemlerinin sağladığı konfor ve güvenlikle, lüksten çok ihtiyaç olmaya...