05 / 05 / 2024

azel kule sosyal alanları

azel kule sosyal alanları

Başkent 'in hemen her semtinde yükselmeye başlayan kule konut ve plazalar, istihdama önemli katkılar sağlarken, başta kapıcılık olmak üzere bazı mesleklere de sınıf atlatacak...

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

Adam Kule projesinin yüzde 47'sinin satışı gerçekleşti!

İstanbul Dragos'ta, rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak "Adam Kule" projesinin tanıtımı yapılırken, projenin yüzde 47'sinin satıldığı açıklandı.

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

DAP Yapı Adam Kule projesi yoğun ilgi gördü!

DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule projesi için ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

DAP Yapı Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

DAP Yapı, Kartal Dragos'ta konumlandırdığı yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı. Rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje, ön talep döneminde yoğun ilgiyle karşılaştı.

Adam Kule Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Dap Yapı iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansman öncesinde ön talep toplayan proje rezidans, home ofis ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor.

Dragos Adam Kule fiyat listesi!

Dragos Adam Kule fiyat listesine göre 199 bin TL'den başlıyor. Tek blok şeklinde yükselecek olan proje rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından meydana gelecek.

Azel Kule'de az maliyetle konforlu yaşam!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidansların yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında sosyal donatıyla öne çıktığını belirtti.

Maltepe Sosyal Tesisleri Kule Projesi'ni Sakaryalılar oylayacak!

Maltepe Sosyal Tesislerinin halka açılması ile ilgili hazırlanan proje ile ilgili kısa süre içerisinde anket başlatılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, Proje kapsamında, sosyal tesislerin içerisinde kule olup olmayacağına Sakaryalılar karar verecek, dedi.

azel kule sosyal alanları Haberi

azel kule sosyal alanları

KENTİN silüetini değiştiren kule konut, rezidans ve plaza projelerini hayata geçiren inşaat şirketleri, farklı işletme çözümleri ile konut sattığı müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyorlar. 

Doğru işletilen, eskimeyen projelerin çok önemli referans olacağını düşünen firmaların sunduğu güvenlik, temizlik, teknik destek gibi klasik hizmetlere, çok yakın gelecekte concierge hizmeti de eklenecek. 

Henüz Türkçe karşılığı bulunmayan, "modern kapıcılık" olarak bilinen concierge. Avrupa ve AB D'de en çok kazandıran meslekler arasında yer alıyor. 


Klasik kapıcılık hizmetlerinin yanı sıra resepsiyon, teslimat, çocuk bakımı, ev temizlik, yemek hazırlama, fatura, kurye, terzi-lostra, çilingir-cam değişim, oto kiralama hizmetleri conciergeler tarafından verilecek. Yabancı dil şartı aranacak conciergelerin bir başka görevi de danışmanlık olacak. 

Seyahat danışmanlığı, restoran-sinema seçimi, özel gün ve davet organizasyonu, çiçek ve hediye gönderim organizasyonu da conciergeler tarafından karşılanacak. 


Azel Kule'de 7/24...