28 / 04 / 2024

Dragos Adam Kule fiyat listesi!

Dragos Adam Kule fiyat listesi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Ofis

Dragos Adam Kule fiyat listesine göre 199 bin TL'den başlıyor. Tek blok şeklinde yükselecek olan proje rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından meydana gelecek.



Dragos Adam Kule projesi Dap Dalga Kule, Vazo Kule gibi projelerine yakın bölgede yükselecek. Proje Maltepe Dragos'ta hayata geçirliyor. 


Dragos Adam Kule projesinde toplamda 350 civarında ofis yer alacak. 27 kat şeklinde yükselecek olan projede ön talep dönemi devam ediyor. Projedeki daireler 36 ay sonra teslim edilecek.


Dragos Adam Kule projesinde daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilirken isteğe bağlı 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak birleştirilir.


Dragos Adam Kule projesinin lansmanı henüz gerçekleşmedi. Rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak olan proje  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Dragos Adam Kule fiyat listesine göre 199 bin TL'den başlıyor. Lansman öncesi geçerli olan avantajlı fiyatlara sahip projenin tanıtımı için basın toplantısı Mayıs ayında gerçekleşecek. 


Dap Yapı Adam Kule iletişim

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

4449327

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön