02 / 05 / 2024

azel yapı ankara

azel yapı ankara

Azel Yapı İnşaat firma sahibi Aziz Elaldı, "Ankara’ya yatırım kararı aldık. Çok önemli bir projeyi başlatıyoruz. Ankara-Eskişehir karayolunda Ümitköy mevkiinde 11 dönüm alana, 38 katlı 200 konutluk 6 bin 500 metrekarelik iş merkezi inşaatına başladık. İnş

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

Ankara Hasmer Hotel için düğmeye basıldı!

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Acromia ile Ankara'ya karma proje geliyor!

İskitler Yapı, Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde toplam 708 ofisten meydana gelecek yeni projesine başlıyor... Ofis fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Yapı, Ankara'nın en çok tercih edilen markası!

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk Ankara projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat başladı.

Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Sinpaş Yapı Ankara Marina Evleri projesinde 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İşte, Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Ankara Marina Towers'ta satışlar başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya marina yaşamı getirecek Marina Ankara projesini Çankaya Oran'da hayata geçirmeye başladı. Marina Ankara'nın ilk konsepti Marina Towers, satışa sunuldu..

Hülya Avşar Marina Ankara reklamından aldığı ücreti ne yaptı?

Sinpaş Yapı, Ankara’da içine marina inşa edeceği gayrimenkul projesinde satışlara başladı. 1.5 milyar lira ciro beklenen projede 2 bin 518 konut inşa edilecek. Hülya Avşar ve Zehra Çilingiroğlu projenin reklam filminde oynadı..

Sinpaş'tan Ankara’ya Marina!

Sinpaş Yapı, Ankara’da içine marina inşa edeceği gayrimenkul projesinde satışlara başladı. 1.5 milyar lira ciro beklenen projede 2 bin 518 konut inşa edilmesi planlanıyor.

Elmar Towers lansmanı Nisan ayı içerisinde yapılacak!

Elmar Yapı, Ankara'da yeni proje yapıyor. Ankara'nın Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddelerinin orta noktasına konuşlanan rezidans projesinin lansmanı nisan ayında yapılacak..

Elmar Towers ne zaman satışa çıkacak?

Elmar Yapı, Ankara’nın en yüksek rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlandığını duyurdu. Elmar Yapı ortaklarından Salih Küsmüş, Ankara’da Eskişehir yolu, Konya yolu ve Söğütözü caddelerinin gayrimenkulde şu an en değerli yatırım bölgeleri olduğunu söy

azel yapı ankara Haberi

azel yapı ankara

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Azel Yapı, 25 milyon TL yatırım ile Ankara’da 200 konut ve iş merkezi yapacak. Diyarbakır’ın konut sektöründe kar maıjı düşük bir il olduğunu dile getiren Azel Yapı İnşaat firma sahibi Aziz Elaldı, buna rağmen başka illere açılmadıklarım söyledi. Yıllarım Diyarbakır’a verdiklerini aktaran Elaldı, "Ancak zorunlu olarak değişik alternatifler aradık. Uzun yılar arayış içindeydik. Bu arayışımızı Diyarbakır dışına yoğunlaştırdık. Sonunda Ankara’ya yatırım karan aldık. Çok önemli bir projeyi başlatıyoruz. Ankara-Eskişehir karayolunda Ümitköy mevkiinde 11 dönüm alana, 38 katlı 200 konutluk 6 bin 500 metrekarelik iş merkezi inşaatına başladık. İnşaat teslim süresi 24 ay. Proje 25 milyon TL’ye mal olacak.


Projemiz Ankara’da sıralamaya girecek bir proje. 2013 yılı için yine Diyarbakır’da projelerimiz olacak" ifadesini kullandı.


Baba mesleği olan müteahhitliği...