02 / 05 / 2024

azel

azel

Azel, Ankara Ümitköy'de 32 katlı ve 200 rezidans dairenin de içinde bulunacağı iş merkezinin yapımına başladı.

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

Konutta küçük ev dönemi başlıyor!

AZEL Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş' a göre Türkiye'de artık küçük daireler tercih ediliyor. Aslantaş, toplumun yapısı ile birlikte tüketim alışkanlıklarının da değiştiğini kaydetti..

Küçük konutlar daha çok tercih ediliyor!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş açıkladı;

Azel Kule'de az maliyetle konforlu yaşam!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidansların yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında sosyal donatıyla öne çıktığını belirtti.

Nihat Aslantaş: Konutta trend az maliyetle konforlu yaşam!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, “Daha az maliyetle konforlu yaşamak isteyenler

Azel Kule konutlarda az enerjiyle yüksek konfor!

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.

Nihat Aslantaş: Konut seçiminde en önemli kriter lokasyon!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Aslantaş, "Doğru lokasyonda çok önemli. Sunduğu yaşam biçimiyle hem projeye hem de bölgeye değer katan konutlara yatırım yapılmalı" diye konuştu.

Nihat Aslantaş: Konut alımında lokasyon çok önemli!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Aslantaş, konut alırken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterin lokasyon olduğunu açıkladı. Aslantaş; " Doğru lokasyondaki konutlar hem prim yapar hem de istenildiği zaman satılabilir" dedi...

Konut alımında lokasyon çok önemli yer tutuyor!

Konutkent'te kule konut ve iş yerlerinden oluşan karma projeyi hayata geçiren Azel Gayrimenkul'un Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, konut alırken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterin lokasyon olduğunu açıkladı.

Konut alırken en önemli kriteriniz lokasyon olsun!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş “Doğru lokasyonda, sunduğu yaşam biçimi ile hem projeye hem de bölgeye değer katan konutlara yatırım yapılmalı” dedi.

Aziz Elaldı: Ankara'daki değişimden endişe duyuyorum

İnşaat sektörünün saygın markalarından Azel Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Elaldı, "Gördüğünüz devasa binaların yarısı birkaç yıl önce yoktu. Bu hız Ankara için fazla" diyor

Azel Gayrimenkul'den 5 yıldızlı otel konforunda konut!

Azel Gayrlmenkul'un Konut-kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azel Kule 5 yıldızlı otel konforu sunuyor!

Azel Gayrlmenkul'un Konut, kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

azel Haberi

azel
Azel, Ankara Ümitköy'de 32 katlı ve 200 rezidans dairenin de içinde bulunacağı iş merkezinin yapımına başladı. Azel firma sahibi Aziz Elaldı 2003 yılında itibaren lüks konutlar yapmaya başladıklarını belirtti. Bugüne kadar toplam 500 konut yapan Azel firması 300 tane iş merkezi...