07 / 05 / 2024

azerbaycan dostluk parkı

azerbaycan dostluk parkı

Bağcılar Belediyesi, Ermenilerin 25 yıl önce Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında gerçekleştirdiği katliamı dünya kamuoyuna hatırlatmak adına önemli bir projeyi hizmete sunuyor

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Azerbaycan’ın finanse ettiği Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ın da yıkımına başlandı. Buna göre, alanda yeni konut ve iş yerleri yükselecek.

Pendik'teki Türk-Macar Dostluk Parkı açıldı!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği Türk-Macar Dostluk Parkı’nın açılışını dün gerçekleştirdi.

Bağcılar Belediyesi'nden Azerbaycan'a dostluk parkı!

Bağcılar Belediyesi, Ermenilerin 25 yıl önce Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında gerçekleştirdiği katliamı dünya kamuoyuna hatırlatmak adına önemli bir projeyi hizmete sunuyor

Bağcılar Hocalı Dostluk Parkı'nın inşaatında son durum!

Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan Azerbaycan Hocalı Dostluk Parkı'nın inşası hızla sürüyor. Park, 33 dönümlük alana sahip olacak.

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Türk-Macar Dostluk Parkı açıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Macaristan'ın Pecs kentini ziyaret etti. Kaynak, Zigetvar kentindeki Türk-Macar Dostluk Parkı'nın açılışı yaptı.

Türk-Macar Dostluk Parkı yenileniyor!

Macaristan'ın Baranya bölgesindeki Zigetvar kentinde yer alan Türk-Macar Dostluk Parkı, TİKA tarafından restore ediliyor. Dostluk parkının eylül ayında gerçekleştirilecek.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Şahinbey İbad Hüseyinli Parkı açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Kocaoğlan Mahallesi’ne yaptırılan ve Azerbaycan Milli Kahramanı İbad Hüseyinli’nin adının verildiği parkın açılışı yapıldı, açılışa Milli Eğitim Eski Bakanları Hasan Celal Güzel de katıldı...

Gaziantep İbad Hüseyinli Parkı açıldı!

Gaziantep'te Azerbaycan Milli Kahramanı İbad Hüseyinli’nin adının verildiği parkın açılışı yapıldı.Azerbaycan’ın en büyük devlet nişanlarından olan İbad Hüseyinli de, kendi isminin parka verilmesinden dolayı minnettar olduğunu söyledi.

Rus komutan Orlov'un torunundan Çeşme'ye dostluk parkı!

Çeşme Savaşı'nda Osmanlı'yı yenilgiye uğratan Rus komutan Orlov'un 11'inci kuşaktan torunu ziyarete geldiği Çeşme'ye dostluk parkı yaptıracağını söyledi..

Bulgurlu Semt Konağı ve Dostluk Parkı hizmete açıldı!

Üsküdar Belediyesi Bulgurlu Semt Konağı ve Dostluk Park'ını dün hizmete açtı...

Kocaeli'ne Azerbaycan Kültür Evi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seka Park'ta Azerbaycan Kültü Evi kuruldu. Açılışta Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Siyasi İşler Departmanı Müdürü Ali Hasanov konuşma yaptı...

azerbaycan dostluk parkı Haberi

azerbaycan dostluk parkı


Bağcılar Belediyesi, Ermenilerin 25 yıl önce Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında gerçekleştirdiği katliamı dünya kamuoyuna hatırlatmak adına önemli bir projeyi hizmete sunuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşaatı süren park 33 dönümlük alana sahip olacak.

İnşaatı devam eden Azerbaycan Hocalı Dostluk Parkı her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek. Pazar yeri ve yeşil alanın yer alacağı tesiste 445 araçlık otopark da hizmet verecek. Tesiste ayrıca çocuk oyun alanı, spor hizmet birimleri, ileri yaş egzersiz aletleri, çocuklar tırmanma duvarı ve ahşap şehir terası, çim amfi, su göleti, dinlenme alanı da bulunacak. Park içerisindeki yaya yolları da sağlı sollu değişik peyzaja sahip olacak.



“HOCALI KATLİAMINI UNUTTURMAYACAĞIZ”

Türkiye ile Azerbaycan’ın iki devlet tek millet olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, en zorlu günlerde birbirlerine destek olduklarını kaydetti. Çağırıcı,...