28 / 08 / 2024

azerbaycan gayrimenkulü

azerbaycan gayrimenkulü

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi Gayrimenkul sektöründeki yerli ve yabancı yatırımcılar, 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Gayrimenkulde Türkiye-Azerbaycan işbirliği yapıldı!

Eva Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Azerbaycan’ın önde gelen değerlendirme şirketlerinden Vecon Danışmanlık LLC ile işbirliği sözleşmesine imza attı. İşte ayrıntılar...

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

GYODER, Azerileri gayrimenkul yatırımına davet etti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Azerbaycan Bakü’de düzenlenen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda, Türkiye’de gayrimenkul yatırımını artırmak amacıyla önemli görüşmelere imza attı.

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Emlak Konut, Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda!

Emlak Konut, fuarda Maslak 1453, Büyükyalı ve Nidapark Kayaşehir projelerinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Türkiye'deki marka projelerin Azerbaycan'daki alıcılarla buluşması çok önemli. " dedi.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

GYODER, Azerbaycan’da Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılıyor.

Ferko Line lansmanı 25 Kasım'a ertelendi!

22 Kasım’da yapılacağını duyurulan Ferko Line lansman toplantısı aynı tarihte yapılacak 2. Recexpo Azerbaycan Gayrimenkul Fuarı nedeniyle 25 Kasım 2016, Cuma gününe ertelendi.

azerbaycan gayrimenkulü Haberi

azerbaycan gayrimenkulü

Yerli ve yabancı gayrimenkul devleri Azerbaycan Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı Recexpo'ya kilitlendi Gayrimenkul sektöründeki yerli ve yabancı yatırımcılar, 17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek olan Azerbaijan International Real Estate & Investment Exhibition (RECEXPO) Fuarı'na kilitlendi. Fuarın Türkiye çalışmalarını organize eden Atılım Fuarcılık Pazarlama Müdürü Canan Yüksel, Recexpo'nun ilk kez Bakü Expo Center'da gerçekleştirilecek bir gayrimenkul ve yatırım fuarı olacağını Recexpo, inşaat sektörünün devlerini, marka projeleri ve seçkin gayrimenkul firmalarının yatırımlarını Azerbaycan'da tanıtmak için büyük bir platform oluşturacağını söyledi. Azeri halkı için yatırım yaptıkları ülke kategorisinde Türkiye önde geldiğini söyleyen Canan Yüksel, "Kardeş ülke Azerbaycan yatırımcıları kültürel yakınlığımızın da etkisiyle yurtdışındaki ilk yatırımlarını Türkiye'de gerçekleştirmektedir. Bunun reel sonuçları da Türkiye'den gayrimenkul edinen yabancı yatırımcılar içerisinde Azeriler ilk...