12 / 05 / 2024

azim gayrimenkul azimvera satış ofisi

azim gayrimenkul azimvera satış ofisi

Azim Gayrimenkul Yatırım'ın projesi Azimvera Sultanbeyli'de metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL'den başlıyor. 97 konutluk Azimvera Sultanbeyli projesinde teslimlerin 22 ay sonra yapılması planlanıyor...

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zafer Azim tarafından kuruldu.

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

TMSF, Azim Gayrimenkul'ün 18 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Azim Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye ait 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 479 bin 750  TL'den başlıyor.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TMSF, Azim Gayrimenkul'ün 22 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Azim Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye ait 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

150 mağazalık Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı.

Anadolu Yakası'na 150 mağazalık yeni AVM!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı

Sultanbeyli'de Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat,HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli’de hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı

Atlas Park AVM hizmete açıldı!

Sultanbeyli'de hayata geçirilen ATLAS PARK AVM açıldı. AVM Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul firmaları tarafından hayata geçiriliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri ödeme bilgileri!

Yapı Yatırım&Azim Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Selçuklu Evleri'nde 2+1 daireler brüt 114-119 metrekare, net 87-91 metrekare, 3+1 daireler brüt 140-151 metrekare, net 108-115 metrekare olarak belirlendi

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

etro bağlantıları arasında yükseliyor Yapı Yalının ve Azim Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Selçuklu Evleri fiyatı ve lokasyonuyla farklı avantajlar sunuyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 500 TL!

Sultanbeyli’de lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor. Özenle tasarlanan projede, Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nin metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

azim gayrimenkul azimvera satış ofisi Haberi

azim gayrimenkul azimvera satış ofisi


Azimvera projesi Azim Gayrimenkul Yatırım tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Azimvera Sultanbeyli projesinin hafriyat çalışmaları haftaya başlayacak.


97 adet konuttan meydana gelen Azimvera projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 2 blok olarak tasarlanan Azimvera projesinde blokların kat sayısı 11 ve 12 olarak belirlendi.


Sultanbeyli Azimvera projesinde 2+1'ler 12 katlı blokta, 3+1'ler 11 katlı blokta toplandı. Azimvera Sultanbeyli projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL'den başlıyor.


Ön satışların başladığı Azimvera Sultanbeyli projesinde 2+1 daireler 114 - 119 metrekare, 3+1 daireler 133 - 139 metrekare büyüklükte tasarlandı. Banka kredili ödemelerin yapıldığı Azimvera projesi 22 ay sonra teslim edilecek.


5 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Azimvera Sultanbeyli projesinde açık otopark, kamelya, çocuk oyun parkı gibi alanlar yer...