17 / 05 / 2024

Azim Seyhan Belediye Başkanı kim

Azim Seyhan Belediye Başkanı kim

Azim Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde isteyen herkesin kira öder gibi ev sahibi olacağını açıkladı. konut sahibi olanların borçlarına 156 ay vade uygulanacak...

En az 22 bin lira maaşla personel alınacak! İş arayanlar elinizi çabuk tutun!

Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı da 65 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağını açıkladı. İşte maaşın 22 bin TL olarak açıklandığı o iş ilanı ile ilgili detaylar...

Belediyeden büyük fırsat! O ilde üç taksitle tam 18 konut ve 1 arsa satılacak!

Adana İli Seyhan Belediye Başkanlığı, Adana'da yer alan 18 konut ve 1 arsayı satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Adana Seyhan Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı tarafından Adana'nın Seyhan ilçesindeki 2 arsa satışa çıktı. Gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 951 bin TL olarak belirlendi.

Adana Seyhan'a yeni otogar teklifi mecliste!

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir mahallesinde 87 dönümlük alanda yap-işlet modeliyle yeni otogar yapılması planlanıyor. Teklif, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Seyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu'nu seçti!

Seyhan Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Nisan toplantısında komisyon üyeleri belirlendi.

Seyhan'da çıkmaz sokaklar açılıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve gelmelerinin ardından 93 adet çıkmaz sokağın açıldığını söyledi.

Zeydan Karalar: Seyhan Sucuzade'deki dönüşümde mağduriyet yok!

Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sucuzade Mahallesi'nde yaşayan bazı insanların evlerinin değerinin altında alınmaya çalışıldığı iddiasına tepki verdi.

Azim Seyhan Belediye Başkanı kim Haberi

Azim Seyhan Belediye Başkanı kim



Azim Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde isteyen herkesin kira öder gibi ev sahibi olacağını açıkladı. Bir yılda Türkiye'nin en büyük ve en hızlı kentsel dönüşümünü gerçekleştiren Başkan Prof. Dr. Öztürk yeni dönemde yine kentsel dönüşüm kapsamında yeni bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, teknik ekibinin üzerinde çalıştığı ve detaylarını önümüzdeki günlerde açıklayacağı çok önemli bir promüjdesini verdi. 


Başkan Prof. Dr. Öztürk, Seyhan Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm çalışması kapsamında konut sahibi olanların borçlarına 156 ay vade uygulandığını belirterek, "Bu projemizde vade miktarını 240 aya çıkaracağız. Bu anlamda günümüz şartlarında 860 TL asgari ücret alan ve şimdiye kadar ev sahibi olamayan kardeşlerimiz maaşının küçük bir bölümüyle rahatlıkla ödeyebilecekleri şartlarda ev sahibi...