05 / 05 / 2024

Azim Vera Evleri teslim tarihi

Azim Vera Evleri teslim tarihi

Azim Vera Evleri teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sultanbeyli'de inşa ediliyor olan Azim Vera Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Life In Vera Evleri iletişim!

Life In Vera Evleri'nin satışları devam ediyor. Life In Vera Evleri iletişim için 0212 607 1 607 telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Satışların devam ettiği Life In Vera Evleri 1.056 adet daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Vera Group Life In Vera Evleri nerede?

Toplam 1.056 adet daire ve 85 adet ticari ünitenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Peki Vera Group Life In Vera Evleri nerede?

Esenyurt Life İn Vera fiyat!

Toplam 1.056 adet konuttan meydana gelen Life İn Vera Evleri Vera Group imzasıyla yükseliyor. Esenyurt Life İn Vera fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Vera Group Life In Vera Evleri!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje daireler hemen teslim ediliyor. Vera Group Life In Vera Evleri toplam 1.056 adet daireden meydana geliyor.

Life In Vera Evleri nerede?

Toplam 1.056 adet konuttan meydana gelen Life In Vera Evleri projesinde daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 olarak tasarlandı. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Peki Life In Vera Evleri nerede?

Sultanbeyli Selçuklu Evleri ödeme bilgileri!

Yapı Yatırım&Azim Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Selçuklu Evleri'nde 2+1 daireler brüt 114-119 metrekare, net 87-91 metrekare, 3+1 daireler brüt 140-151 metrekare, net 108-115 metrekare olarak belirlendi

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

etro bağlantıları arasında yükseliyor Yapı Yalının ve Azim Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Selçuklu Evleri fiyatı ve lokasyonuyla farklı avantajlar sunuyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 500 TL!

Sultanbeyli’de lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor. Özenle tasarlanan projede, Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nin metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli'de Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Azim Vera Evleri teslim tarihi Haberi

Azim Vera Evleri teslim tarihi


İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de yükselen Azim Vera Evleri projesi Azim Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa ediliyor. Azim Vera Evleri teslim tarihi öncesinde projeden bahsedelim.


Sultanbeyli Azim Vera Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Azim Vera Evleri projesi 11 katlı ve 12 katlı iki blok olarak tasarlandı.


Her katta dört dairenin yer aldığı Azim Vera Evleri projesi 97 adet daireden meydana geliyor. Azim Vera Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor.



Azim Vera Evleri teslim tarihi!


Azim Vera Evleri Sultanbeyli projesinde 2+1 daire tipleri 114 metrekare ile 119 metrekare, 3+1 daire tipleri 133 metrekare ile 139 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Azim Vera Evleri teslim tarihi 22 ay sonra olarak belirtiliyor. Azim Vera Evleri projesinde...