19 / 05 / 2024

Azime Özerdem

Azime Özerdem

Ahen Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Remzi Baysal, Azime Özerdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Forces İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forces İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Remzi Baysal ve Azime Özerdem ortaklığında kuruldu.

Özipek Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özipek Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Azime Koç tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Ağustos'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Yeşilırmak Sokak'ta kuruldu.

Nirvana Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nirvana Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Özerdem tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Haziran'da Esenyurt, Sanayi Mahallesi, Dumankaya Modern'de kuruldu.

Ahen Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahen Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Remzi Baysal, Azime Özerdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

İnşaat şantiyeleri artık cepten izlenecek!

Meko Genel Müdürü Akif Özerdem, “Geliştirdiğimiz inşaat otomasyonu sayesinde, kayıpların önüne geçerek iş performansını yüzde 30 artırmaya imkan tanıyoruz” dedi

Meko, inşaat şantiyelerini cepten izleyen yazılım üretti!

Şantiyelerde malzemelerin yanlış kullanımı nedeniyle oluşan kayıpların yüzde 10’luk maliyet artışı yarattığını söyleyen Meko Genel Müdürü Akif Özerdem, “İnşaat otomasyonu ile performansı yüzde 30 artırmaya imkan tanıyoruz” dedi

Ankara Yenimahalle'de 2.6 milyon TL'ye icradan satılık 4 arsa!

T.C. Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Ankara ili Yenimahalle ilçesi, Yuva köyü, Ostim Sanayi Bölgesi ile Batıkent Özerdem Sitesi ve Tarımsal Sitesi'nin arasında yer alan 4 arsayı toplam 2 milyon 624 bin 520 TL'den satışa çıkardı

Azime Özerdem Haberi

Azime Özerdem

Ahen Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Remzi Baysal, Azime Özerdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Ahen Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak.


Ahen Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Acıbadem, Sarayardı Caddesi, Güneş Apartmanı, No:17...