28 / 04 / 2024

Azimvera Sultanbeyli konut fiyatları

Azimvera Sultanbeyli konut fiyatları

Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de inşa edilen projede ön satış süreci başladı..

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.

Berko İnşaat'tan Sultanbeyli'ye 302 konutluk yeni proje geliyor!

Berko İnşaat Sultanbeyli'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 619 milyon 816 bin 260 TL'ye mal olacak projede 302 konut ve 9 ticari ünite yer alacak.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için çalışmalarına başladı. Peki Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi nerede yükselecek? İşte Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 288 konutluk yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı.

Sultanbeyli Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Mimarsinan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi!

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi 220 konut ve 54 ticari birimden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Anda Park Sultanbeyli'nin inşaatı başlıyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultanbeyli'nin Battalgazi Mahallesi'nde Anda Park Sultanbeyli isminde yeni projeye başlıyor. Projede 142 konut ile 19 ticari birim bulunuyor...

İstanbul'da konut satışları yeni gelişen bölgelerde arttı!

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Azimvera Sultanbeyli konut fiyatları Haberi

Azimvera Sultanbeyli konut fiyatları

İçerisinde toplam 97 adet daire bulunan Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün. 


11 ve 12 katlı 2 blok halinde komumlanan Sultanbeyli Azimvera'da yer alan dairelerin alanları 114 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiyor. Projede ön satışlar başladı.


Konutların teslimlerine 22 ay sonra başlanması planlanan Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 



Dairelerin; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Azim Vera projesi, İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde inşa ediliyor. 


Azim Gayrimenkul Yatırım projesi olarak yükselen Azimvera Sultanbeyli fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sultanbeyli Azim Vera satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 592 25 04

Web: