28 / 04 / 2024

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.



Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Söz konusu projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunacak.

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Proje için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi. 

4 blok olarak olarak inşa edilecek olan Berko İnşaat Sultanbeyli projesi 619 milyon 816 bin 260 TL'ye mal olacak.

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat bünyesindeki Semt Gayrimenkul'ün hayata geçireceği proje İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 206 Ada, 38 Parsel adresinde yükselecek. 

Arsa alanı 12 bin 913 metrekare olarak açıklanan Berko İnşaat Sultanbeyli projesinin inşaat alanı ise 60 bin 766 metrekare şeklinde belirtildi. Proje kapsamında A, B, C, D blok inşa edilecek.

Berko İnşaat Sultanbeyli projesinde yer alan her blokta 2 bodrum+zemin+7 normal kat olacak şekilde farklı sayılarda ve tiplerde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alacak.

Proje kapsamında konutlar ve ticari alanlar dışında fitness alanları, havuz, çok amaçlı spor sahası, araç yolu, yürüyüş yolu ve yeşil alanlara da yer verilecek.

BERKO İNŞAAT SULTANBEYLİ PROJESİ LOKASYON

Projeye en yakın yerleşim yeri 20 metre mesafede bulunurken, en yakın hassas alan  Aziz Sancar Anadolu Lisesi şeklinde, en yakın cami 400 metre mesafede yer alan  Mesut Camii, en yakın sağlık birimi 230 metre güneyinde yer alan Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi şeklinde açıklandı.

Kuzey Marmara Otoyolu da proje alanının 750 metre kuzeyinden geçiyor. 

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Berko İnşaat Sultanbeyli projesinin inşaat çalışmalarının 2025 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. Projenin inşaat aşamasında 250 personelin çalışacak.  Söz konusu projenin işletme aşamasında ise güvenlik, temizlik, ortak alandaki benzeri hizmetler için 25 personel çalışacağı ve 302 adet konutta ortalama 906 kişi yaşaması bekleniyor. 
 

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım  TOKİ  başvurusu nasıl yapılıyor?

Kredi kartıyla taksitli alışveriş bitiyor mu? Ünlü ekonomist işte o tarihi işaret etti


Geri Dön