24 / 07 / 2024

Aziz Torun açıklaması

Aziz Torun açıklaması

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Merkez Bankası’nın daha fazla faiz indirmesi yönündeki beklentilere ilişkin, “Gönül ister ki faiz yüzde 4’lere yüzde 5’lere insin.

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Aziz Torun: Borçlarımızı azaltıp, stoklarımızı eriteceğiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, borcu azaltıp stokları eritmeye odaklanacaklarını açıkladı Torun, ciroda büyüdüklerini ama dövizdeki artış yüzünden karda ciddi sorun yaşadıklarını ifade etti.

Aziz Torun’un serveti 700 milyon dolar!

Forbes Türkiye "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Torunlar’ın patronu Aziz Torun 700 milyon dolar serveti ile listede 64’ncü oldu…

Aziz Torun: Evler pahalı değil gelir yetersiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun gayrimenkuldeki talep yetersizliği olduğunu açıkladı. Torun “İnsanların eve ihtiyacı var ama satın alma gücü yeterli değil. Gelir artmıyor” dedi.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Aziz Torun GYODER başkanlığını bırakıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.

Aziz Kocaoğlu'ndan ÇED açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, AKP İl Başkanı’nın “Körfez ÇED’i” açıklamasındaki ağır ithamlara cevap verdi. İşte Başkan Kocaoğlu'nun o açıklamaları...

Aziz Torun, GYODER 2016 planlarını açıkladı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılı planlamasını içeren bir yazı yayınladı. İşte yazının devamı..

Aziz Torun: Gayrimenkul sektörü konuttan ibaret değil!

Aziz Torun, son 15 yılda önemli bir büyüme ve gelişim gösteren sektörün, daha modern, daha yenilikçi, teknolojik ve estetik vizyona sahip geliştiricilerle, bu bölgelerde daha çağdaş kentleşmenin ihtiyaç duyduğu projeler hayata geçireceğini söyledi.

Aziz Torun: Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek!

GYODER Başkanı ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yatırımcılara, ‘Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek. Menkul değerler piyasasının yerine daha reel olana yatırım yapın’ çağrısında bulundu.

Aziz Torun: AVM'leri Ankara'dan düzenlemeye çalışıyorlar!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun AVM düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Torun, "Ankara’da masa başında ahkam keserek, AVM’leri düzenlemeye çalışıyorlar” dedi...

Aziz Torun: Konut faizi yüzde 9'a düşmeli!

Aziz Torun, faizlerin indirilmesi gerektiğini ifade ederken, Merkez Bankası'nın kısıtlarına da hak vermekten geri durmadı ve şöyle konuştu;" Gönül ister ki faizler yüzde 4-5'lere kadar insin ama kaynaklar sınırlı".

Aziz Torun açıklaması Haberi

Aziz Torun açıklaması

Hani bir tabir var ya ‘olsa dükkan senin’ diye ama kaynaklar sınırlı” dedi. Anadolu Ajansı’nın Finans Masası’na konuk olan Torun, geçen yıl büyüme hedeflerine ve gayrimenkul sektöründe belli satış rakamlarına ulaşıldığını ifade ederek, bunlara bakıldığında geçen yılı başarılı bir yıl olarak değerlendirdi.


İstikrarı yakalamak gerek


Seçimin atlatılması ve çözüm sürecinde olumlu sonuçların alınmasının ardından ekonominin ivme kazanıp kazanmayacağına yönelik soruya Torun “Siyasi, ekonomik istikrar ve güven çok önemli. Bu faktörler Türkiye’ye dışarıdan gelecek finansal imkanları, turizmi teşvik ediyor. Türkiye’nin hedeflediği büyüme rakamlarına ulaşmak mümkün. Bunun için de ekonomik ve siyasi istikrarı yakalamamız gerekiyor. Seçimler de bunlardan biri. Yabancı yatırımcı için bunlar çok önemli. Bizim de yabancı paraya, kaynaklara ihtiyacımız var. Tasarrufumuz yetmiyor” dedi.Torun gayrimenkul fiyatları konusunda ise “Rakamlara bakıldığında belli bir...