27 / 05 / 2024

Azizistan Esenler Evleri

Azizistan Esenler Evleri

Esenler Azizistan fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 120 adet konuttan meydana gelen Azizistan projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

15 Temmuz Evleri nerede? Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek?

15 Temmuz Evleri nerede ve Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İstanbul Panorama Evleri'nde bankasız ödeme fırsatı!

İstanbul Panorama Evleri'nde bankasız ödeme fırsatı sunuluyor. Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yer alan proje 3 blok halinde yükseliyor. 

İstanbul Panorama Evleri'nde peşinde indirim avantajı!

Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri'nde peşinde indirim avantajı sunuluyor. Projede fiyatlar 382 bin TL'den başlıyor..

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi!

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yükselen projede 498 daire ve 19 bağımsız ticari ünite mevcut.

İstanbul Panorama Evleri'nde teslimler 2019'da!

Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yükselen İstanbul Panorama Evleri'nde fiyatlar 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

İstanbul Panorama Evleri'nde 382 bin TL'ye!

Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada konumlandırılan İstanbul Panorama Evleri'nde fiyatlar 382 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Esenler Ömür İstanbul Konutları iletişim!

Ömür İstanbul Evleri 4 blok olarak İstanbul Esenler'de Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projenin lansmanı 13 Mayıs'ta yapılacak...

Ömür İstanbul Konutları Esenler iletişim!

Ömür İstanbul Evleri, İstanbul Esenler'de hayata geçirildi. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat imzası bulunuyor...

Esenler Emlak Konut Evleri fiyatları!

Esenler Emlak Konut Evleri fiyatları 554 bin TL'den başlayarak değişiyor. Esenler Emlak Konutları'nda 240 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor...

Esenler Emlak Konut Evleri'nde daire sahibi olmak çok kolay!

Toki kuruluşu Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi hem bulunduğu mevkii hem de ödeme avantajları ile satış rekorları kırıyor.

Emlak Konut Esenler Kentsel Dönüşüm Evleri kurası!

31 Mart'ta toplam 733 konut ve 32 işyerinin hak sahibinin belirlendiği proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Emlak Konut Esenler Kentsel Dönüşüm Evleri kurası yapıldı.

Esenler Emlak Konut Evleri'nde cazip ödeme seçenekleri!

Emlak Konut Esenler Evleri satış rekorları kırıyor. Her bütçeye göre yenilenen cazip ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar hayallerini gerçekleştiriyor. Çok az sayıda kalan daireler için acele etmek gerekiyor.

Esenler Emlak Havaalanı Evleri kura çekimi!

Dairelerin 1+1'den 4+'e kadar farklılık gösterdiği projede teslimlerin 31 Mayıs 2016 tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. Esenler Emlak Havaalanı Evleri kura çekimi 31 Martta yapılması planlanıyor.

Azizistan Esenler Evleri Haberi

Azizistan Esenler Evleri

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Esenler Azizistan fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Demirler İnşaat Mimarlık imzası taşıyan Azizistan projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenler'de yer alıyor. 25 katlı tek blok halinde yükselen proje 120 adet daireden meydana geliyor.


Esenler Azizistan fiyatları 380 bin liradan başlıyor. Azizistan ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşinat kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Azizistan Esenler Evleri'nde kapalı yüzme havuzu, sauna, otopark, masa tenisi ve fitness center gibi imkanlar yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 80 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor.


Esenler Azizistan fiyatları!

2 oda 1 salon daireler 380 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 570 bin TL'den başlıyor.


Azizistan Esenler iletişim

Telefon: 0212 569 6990 

Web: http://azizistan.net/

Maide...