12 / 05 / 2024

Aziziye Dadaşkent 200 evler

Aziziye Dadaşkent 200 evler

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Dadaşkent 200 Evler’de 220 konutun kamulaştırılacağı müjdesini verdi.

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Okkalar İnşaat'tan 200 milyon TL'lik 4 yeni proje!

2017 yılında hedef büyüten Okkalar İnşaat, dört yeni projeyi hayata geçirecek. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka; Arma Menta, Arma Modern, Arma Cadde ve Arma Kent projelerini toplamda 200 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştireceklerini açıkladı.

Erzurum Aziziye'ye yeni muhtarlık binası yapıldı!

Aziziye Belediyesi ilçenin en büyük mahallerinden ikisini muhtar konaklarına kavuşturdu. Dadaşkent’te bulunan Saltuklu ve Selçuklu Mahallelerine yapılan muhtar konakları, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Aziziye Belediyesi'nden oyun ve yüzme havuzu!

Merkez Aziziye Belediyesi, Dadaşkent'te 4 bin metrekare alan üzerine çocukların çok seveceği 'Oyun ve yüzme havuzlu park' yapmak için kolları sıvadı.

Çolakoğlu Kent Konsept İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Kent Konsept İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Çolak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Erzurum Dadaşkent'e 7 bin metrekarelik sosyal tesis!

Aziziye Belediyesinin öncülüğünde Dadaşkent'te işadamı Mehmet Bora tarafından 7 bin metrekare alan üzerine kurulan iki halı saha, hamam, yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, SPA merkezi, fitness ve düğün salonları hizmete girdi.

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı'na 200 metre ray döşendi!

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi'nin kent içersindeki ulaşımı rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattında gidiş ve geliş olmak üzere 200 metre ray döşendi.

Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Daha yeşil bir kent hedefiyle ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir yenileme çalışması başlatan Konak Belediyesi Tepecik’teki Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nda yürüttüğü düzenlemelerin ikinci etabına da başladı.

Aziziye Dadaşkent 200 evler Haberi

Aziziye Dadaşkent 200 evler

Başkan Muhammed Cevdet Orhan, 2016 yılında Dadaşkent semtinde 200 Evler’de 220 konutun kentsel dönüşüm projesine alındığını belirterek, "Aziziye Belediyesi olarak daha önce başlatılan projelerin devamı niteliğinde yapmış olduğumuz çalışmalar var. İlçemiz Dadaşkent ve Ilıca yerleşim birimlerinden oluşmaktadır. Her ikisinde farklı projeler üretmekteyiz. Bunların önceliklerinden birisi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarıdır. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz sürüyor. Bu süreçte yapılacak ön protokol ile projeyi sonuçlandırıp 200 evlerin kentsel dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Dadaşkent'te önemli projemizden birisi 200 Evler’in dönüşümü. Kamulaştırma ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürütülen bu projeyi başlattık. Hak sahipleri ile bu sene görüşerek 2016 yılında kentsel dönüşüme başlayacağız." ifadelerini kullandı.


"AZİZİYE'DE ÇARPIK YAPILAŞMAYA SON VERİYORUZ"

Başkan Muhammed Cevdet Orhan, açıklamasında şunları kaydetti; “Kentsel Dönüşüm oldukça hassas ve çok...