28 / 08 / 2024

Aziziye Mülkiyeliler Parkı tepecik

Aziziye Mülkiyeliler Parkı tepecik

Daha yeşil bir kent hedefiyle ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir yenileme çalışması başlatan Konak Belediyesi Tepecik’teki Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nda yürüttüğü düzenlemelerin ikinci etabına da başladı.

Mini Cooper 5 fiyatları kaç lira? En ucuz Mini Cooper 5 ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ağırlık merkezinin alçak olması ve kompakt boyutlarıyla mükemmel park etme imkanı sunan Mini Cooper 5, tasarımıyla çığır açıyor. Peki Mini Cooper 5 fiyatları kaç lira? En ucuz Mini Cooper 5 ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi, Konut Alanı, Konut + Ticaret Alanı, Dere Koruma Bandı Alanı, İmar Hakkı Aktarım Alanı, Park Alanı ve Yol Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

Zeytinburnu Beştelsiz 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Notu Değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi 2321 Ada 26 Parsel ve Bir Kısım Kadastral Park 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıktı.

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Mavera projesinde 977 Ada 1 Parseldeki Tüm Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Mırage Park Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mırage Park Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Çankaya Aziziye cami ve park alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Aziziye Mahallesi İbadet Alanı ve Park Alanı imar planı askıya çıkarıldı...

Aziziye Mülkiyeliler Parkı tepecik Haberi

Aziziye Mülkiyeliler Parkı tepecik


Daha yeşil bir kent hedefiyle ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir yenileme çalışması başlatan Konak Belediyesi Tepecik’teki Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nda yürüttüğü düzenlemelerin ikinci etabına da başladı. Toplamda 14 bin 500 metrekarelik büyük bir alana sahip olan parkın ilk etap çalışmaları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kez ikinci etap çalışmalarına geçti. Bin 180 metrekare alanı daha yenilemeye başlayan ekipler hummalı bir çalışma yürütüyor. Parktaki çalışmaların bitmesiyle bölgenin de çehresi değişecek.  


BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nın ilk etabında Kapılar Semti tarafındaki giriş bölümünü yeni baştan düzenleyen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yıllardır değişmeyen taş döşemeleri tümüyle yenilerken, giriş ve çıkış yollarını kullanıma daha uygun hale getirdi. Eskiyen aydınlatma sistemleri de tamamen elden geçirilerek parkın...