02 / 05 / 2024

Aziziye yeni kent merkezi

Aziziye yeni kent merkezi

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye projesi için düğmeye bastı.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

Erzurum Aziziye'ye yeni muhtarlık binası yapıldı!

Aziziye Belediyesi ilçenin en büyük mahallerinden ikisini muhtar konaklarına kavuşturdu. Dadaşkent’te bulunan Saltuklu ve Selçuklu Mahallelerine yapılan muhtar konakları, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Konak Belediyesi 2017'ye yeni yatırımlarla giriyor!

Konak Belediyesi yeni yılda üç yeni projeyi daha hayata geçirecek. Gültepe Semti’nde inşa edilecek yeni spor kompleksinin yanı sıra Toros’ta yapılacak kapalı pazaryeri ve Aziziye Mahallesi’ne inşa edilecek yeni semt merkezinin temelleri 2017’de atılacak

Erzurum Aziziye'ye kültür merkezi geliyor!

Aziziye Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası ve kültür merkezi kazandırıyor. Ilıca’da yapımı devam eden belediye hizmet binası ve kültür merkezi ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

Aziziye'deki metruk yapılar temizleniyor!

ERZURUM'un Aziziye İlçe Belediyesi, ilçeyi metruk yapılardan temizliyor. Kentsel dönüşümde attığı dev adımlarla ilçeyi yeni yaşam merkezlerine kavuşturmak için kolları sıvayan belediye, mahalle aralarındaki metruk yapıları da yıkıyor.

Erzurum Aziziye'de metruk binalar yıkılıyor!

Aziziye Belediyesi, ilçeyi metruk yapılardan temizliyor. Kentsel dönüşümde attığı dev adımlarla ilçeyi yeni yaşam merkezlerine kavuşturmak için kolları sıvayan belediye, mahalle aralarındaki metruk yapıları da yıkıyor

Aziziye'de metruk binalar yıkılıyor!

Aziziye Belediyesi, ilçeyi metruk yapılardan temizliyor. Kentsel dönüşümde attığı dev adımlarla ilçeyi yeni yaşam merkezlerine kavuşturmak için kolları sıvayan belediye, mahalle aralarındaki metruk yapıları da yıkıyor.

Aziziye'deki dönüşümde işyeri fiyatları belirlendi!

Ilıca'da kentsel dönüşüm kapsamında yer alan işyerlerinin fiyatları belli oldu. Aziziye Caddesi'nde yıkılacak olan dükkanların kamulaştırma bedelleri, yeni dükkanların hak sahiplerine ve kiracılara açıklandı.

Aziziye'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Başkan Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları, imar planı ve yeni yapılaşmalarla ilgili bilgiler verdi.

Aziziye yeni kent merkezi Haberi

Aziziye yeni kent merkezi



Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’nde temelini attığı yeni semt merkezinin inşaatı hızla ilerliyor. Büyük kısmı tamamlanan inşaat bittiğinde Konak Belediyesi’nin ilçe genelindeki semt merkezlerinin sayısı 12’ye ulaşmış olacak. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil, geleneksel el sanatları, hobi ve beceri kursları verilecek.


Kamu eli değecek

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, merkezin hizmete açılmasıyla bölgeye kamu elinin değeceğini söyledi. Başkan Pekdaş, "Göreve geldikten hemen sonra belediyemizin halka hizmet verdiği noktaların sayısını artırmaya başladık. Belediye hizmet elini eli ne kadar çok kişiye uzatırsak o kadar iyi sonuç alacağımızı biliyoruz. Bu bilinçle yola çıktık ve yeni semt merkezimizi bir bir açıyoruz. Mersinli’de kısa sürede çok güzel bir semt merkezi inşa etmiştik ve açtık. Şimdi de...