06 / 05 / 2024

Azmi Fikret Tanel

Azmi Fikret Tanel

Shell emeklilerinden İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel, 07 Haziran 2012 Perşembe günü hayata veda etti

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Fikret Orman: Altyapı tesisleri için yatırımlarımız sürüyor!

Altyapı tesislerinin devam ettiğini söyleyen BJK Başkanı Fikret Orman, "Sezon bitince yatırımlara başlayacağız. Ümraniye'ye 10 milyon lira gibi bir yatırım yapacağız. Futbol akademisi haline gelecek. " dedi.

Azmi Sarıbay: Tapu harçlarındaki indirim sektörü hareketlendirecek!

Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, tapu harçlarındaki indirim hakkında değerlendirme yaptı. Sarıbay, bu dönemi iyi değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Fikret Orman'ın Grand Focus Otel'i Varlık Fonu'na devredildi!

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Türkiye'nin önemli firmaların hisselerinin devredildiği Varlık Fonu'na Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait Grand Focus Otel'in de devredildiği ortaya çıktı.

Fikret Kuşkan'a eski eşten mal varlığı davası!

Eski eşten Fikret Kuşkan'a bir dava dahaEski eşi Fikret Kuşkan’a nafakasının artırılması ve çocuğuyla görüşme günlerinin sınırlandırılması talebiyle iki ayrı dava açan Bahar Kerimoğlu, yine mahkeme yolunda. Kerimoğlu, Kuşkan’ın tüm mal varlığına tedbir konulmasını istiyor.

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.

Fikret Otyam’ın mirası paylaşılamıyor!

Duayen gazeteci-ressam Fikret Otyam’ın paha biçilemeyen mirası 3 kızı ve eşi arasında hukuk savaşına neden oldu. Kızlarının başvurusu ile Otyam’ın iki evinde bilirkişi tespiti yapıldı.

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Maltepe Fikret Otyam Sanat Evi açıldı!

Maltepe Belediyesi ünlü yazar, ressam ve gazeteci Fikret Otyam’ın adını verdiği sanat evi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıldı.

Fikret Orman: Gelirleri artırmaya yönelik yatırımlar yapacağız!

Başkan Fikret Orman, gelirleri arttırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Orman: “Büyüyüp güçlenirken, tesisleşiyor ve borçlarımızı yapılandırıyoruz. Bu şekilde devam edip, gelirlerimizi 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracağız.” dedi.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Cahit Paksoy ve Fikret İnan'ın mal varlıklarına en konuldu!

İhlas Holding eski Üst Yöneticisi Cahit Paksoy ile Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın da bulunduğu 41 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu.

Azmi Fikret Tanel Haberi

Azmi Fikret Tanel
İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel, 07 Haziran 2012 Perşembe günü hayatını kaybetti. Shell emeklilerinden Tanel'in cenazesi, 09 Haziran 2012 Cumartesi (Bugün) ikindi namazını müteakip Teşvikiye Camii'nden kaldırılarak Zincirlikuyu Aile Kabristanı'nda toprağa...