08 / 07 / 2024

azmi kumova

azmi kumova

Posta Ege Gazetesinin haberine göre; Kumova İnşaat'ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Kumova kendine yeni bir BMW X3 model cip aldı. Azmi Kumova arabasını park etmeye çalışırken görüntülendi...

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Ramadan Kumova'dan 154.1 milyon TL'lik 2 yeni şirket! 

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Çamlıca Alman Hastanesi binası Ağustos'ta tamamen yıkıldı. Hastane Azmi Ofluoğlu'na aitti ama arazi başkasınındı. Hakkı Demir Vakfı'na ait olan arazi boş kaldı. İstanbul'un yüzün taşı arazilerinden olan yer nasıl değerlendirilecek?

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Gümüş tarafından kuruldu.

Esenyurt'tan ev alan kazanacak!

AK Parti’nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, Esenyurt'tan ev alanın 2 sene içerisinde kazanacağını söyledi. Ekinci, vatandaşları “Elinize bir daireniz, bir dükkanınız, bir arsanız varsa sakın satmayın” diyerek uyardı.

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Gayrimenkul ihtilafları ara buluculuk ile çözülüyor!

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, ara buluculuk sisteminin hayata geçmesi ile bu sene yaklaşık olarak 30 bin ihtilafın mahkemeye gitmeden çözüldüğünü söyledi.

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

azmi kumova Haberi

azmi kumova

Bir süredir ortalıklarda gözükmeyen Kumova İnşaat'ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Kumova kendine yeni bir BMW X3 model cip aldı. Alsancak'ta aracını park etmekte sıkıntı çeken Kumova, Çözümü, anahtarı valeye teslim etmekte buldu. 


Posta...