03 / 05 / 2024

Azur Marmara ev fiyatları

Azur Marmara ev fiyatları

Azur Marmara Konutları ödeme şekilleri kapsamında sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor. Azur Marmara Evleri 2019 yılında teslim edilecek...

Azur Marmara teslim tarihi!

Azur Marmara projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede 36 ay ve 24 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Güneşli Huzurlu Marmara'da 2 bin TL taksitle!

289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Huzurlu Marmara Güneşli teslimat!

Huzulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da 0,29'dan başlayan oranlarla ev sahibi olmak mümkün...

Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı!

2018 yılı içerisinde teslim edilecek Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 378 bin TL'den başlıyor..

Marmara Loft: Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı!

Daire fiyatlarının 378 bin TL'den başladığı Marmara Loft projesi "Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı" sloganı ile satış sürecine devam ediyor.

Kartal Versus Dragos ev fiyatları!

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim Kartal Versus Dragos projesi 114 daireden meydana geliyor. Kartal Versus Dragos ev fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor.

Marmara Loft'ta 120 ay taksitle ev alma fırsatı başladı!

Banka kredisi çekmek isteyenlere kolaylıkların sunulduğu Marmara Loft'ta yüzde 10 peşin ve 120 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor..

Azur Marmara Yakuplu ödemeleri!

Azur Marmara Yakuplu ödemeleri kapsamında 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Azur Marmara projesinde dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor...

Azur Marmara Yakuplu daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Azur Marmara Yakuplu projesi Batı Beyler Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 442 daire ve 100 cadde mağazası yer alıyor. Peki Azur Marmara Yakuplu daire fiyatları ne kadar?

Azur Marmara ev fiyatları Haberi

Azur Marmara ev fiyatları

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunan Azur Marmara projesi toplam 442 daire ve 100 adet cadde mağazadan meydana geliyor. Projenin inşaat alanı 120 bin metrekare olarak belirlendi.
 

İstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Azur Marmara Evleri 30 bin metrekare arsa alanına sahip. Prjoe Batı Beyler Yapı tarafından inşa ediliyor. 
 

Azur Marmara projesinde; yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar banyosu, kreş, anaokulu, kütüphane, otopark gibi imkanlar da olacak.


Azur Marmara Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. Teslimleri Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan Azur Marmara Evleri'nde dairelerin net büyüklüğü 90 metrekareden başlıyor.  
 
Azur Marmara Konutları ödeme şekilleri!
- firma bünyesinde yüzde 30 peşin 36 ay sıfır...