10 / 05 / 2024

Azur Suites Gayrimenkul adres

Azur Suites Gayrimenkul adres

Azur Suites Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Doğan tarafından kuruldu.

Azur Bina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Bina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Aksan ve Teoman Deniz Yücel ortaklığında kuruldu.

Azur Suites Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Azur Suites Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Doğan tarafından kuruldu.

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Mete tarafından kuruldu. 

Mresco, Sultan's Suites'teki örnek dairelerini tanıttı!

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

Azur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Umur tarafından kuruldu. 

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün ihalesi 13 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alan Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün satış tarihi ertelendi. Taşınmazların satış bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu'nda bulunan Ottomare Suites'teki 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü satışa sunulacak gayrimenkullerin toplam bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'deki 6 daireyi işletiyor!

2008 yılından itibaren Türkiye pazarında olan Körfezin dev ismi Murabahat Gayrimenkul; Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını günlük kiralama şeklinde "Sultan's Suites" markası altında işletmeye başladı.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Kasapoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Hawthorn Suites By Wyndham Otel 2017'de açılacak!

Hiper Gayrimenkul, Future Park'taki otelin işletmesi için Wyndham ile anlaştı. 1632 konutluk proje içinde yer alacak 348 odalı Hawthorn Suites By Wyndham adını alan otel 2017'de açılacak.

SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SNS Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Sağdıç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Ataşehir Barbaros Mahallesi, Deluxia Suites Sitesi'nde kuruldu.

Azur Suites Gayrimenkul adres Haberi

Azur Suites Gayrimenkul adres

Azur Suites Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Doğan tarafından kuruldu.

Azur Suites Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
a)Hertürlü gayrimenkulün alınıp satılması (Devre mülkler, araziler, müstakil evler, dükkan, işyeri, cafe, bar, restaurant, hotel, mağaza, dükkan, tiyatro, sanat galerisi vb) b)Hertürlü gayrimenkul veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, dükkan, işyeri, cafe, bar, restaurant, hotel, mağaza, dükkan, tiyatro, sanat galerisi vb.) c)Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri ( gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık vb.) d)Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık faaliyetleri e)Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri ( site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet...