03 / 05 / 2024

Azure Grup katar inşaat sektörü

Azure Grup katar inşaat sektörü

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar Doha Merkezli AzureMana adı altında yatırım fonu kurduklarını açıkladı.

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

The BO Viera projesinin Katar lansmanı gerçekleştirildi!

BESA Grup, 200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da hayata geçireceği The BO Viera projesinin Katar lansmanını, tamamı Türk sermayeli ONYX Opportune WLL’in temsilciliğinde Doha’da yapıldı. 

Azure Grup'tan sanal yapı market girişimi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

Azure Grup'tan Türkiye'nin en büyük yapı market projesi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

Gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye!

İnşaat, enerji, lojistik ve kargo şirketlerine ürün ve hizmet sağlayan Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, yatırım ve hedeflerini anlattı. Gül, gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye kurduklarını açıkladı.

Azure Irak'ta yapı market kuruyor!

Antakya sermayeli 42 yıllık geçmişi olan Azure Grup, ağırlıklı olarak Irak pazarı olmak üzere lojistik ve kargo tarafında hizmet veriyor. 

Azure Grup Katar’da 3 bin 200 işçiye yaşam alanı yaptı!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’daki faaliyelerine ilişkin, "Katar'da bin 700 kişilik işçi yaşam alanını hayata geçirdik'' dedi. 

Türk-Katar ortaklı fon, gayrimenkule 1 milyar dolar ayıracak!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar'dan büyük bir heyetin emlak fuarı için İstanbul'da bulunduğunu söyledi. Gül, "Gayrimenkul için Türkiye'ye şu anda bütçemizden yaklaşık 1 milyar dolarlık bir kaynak ayıracağız." dedi...

Azure Grup, Katar’da 5 milyar dolarlık yatırım fonu kurdu!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar Doha Merkezli AzureMana adı altında yatırım fonu kurduklarını açıkladı.

Katar'dan Gazze'de evlerin onarılmasına mali destek!

Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi'nin finanse ettiği "Onurlu konut" isimli proje kapsamında ilk grup için ödemelerin yapıldığı belirtildi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Katar’dan toplu konut teklifi!

Sabah, Daily Sabah ve aHaber'in basın sponsorluğunda Doha'da gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yatırımcılarla görüşen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar’dan toplu konut teklifi aldıklarını açıkladı.

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Azure Grup katar inşaat sektörü Haberi

Azure Grup katar inşaat sektörü

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’ın en büyük 5 ailesinden bir tanesiyle birlikte Katar Doha Merkezli AzureMana adı altında yeni bir şirket ve yatırım fonu kurduklarını açıkladı. Katar’dan özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temasları sonrası Türkiye’ye yönelik yatırım taleplerinde olağanüstü bir artış olduğunu belirten Gül “Bu fon aracılığı ile 5 milyar dolarlık bir Katar sermayesiyle Türkiye – Katar arasında çok yoğun bir ticari birliği başlatmış bulunuyoruz. Gelecek yatırımlar, büyük ailelerin Türkiye’de gayrimenkul ve şirket satın almaları, gıda, inşaat malzemeleri olmak üzere bir çok farklı sektöre de bu yatırımların süreceğini söyleyebiliriz”dedi. Ortadoğu'da bugün savaşa rağmen hala rahatlıkla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Gül,  şöyle devam etti: “Savaş ve teröre rağmen oradaki aşiretler ve devletlerle olan iyi ilişkilerimiz faaliyetlerimize de yansıyor....