02 / 10 / 2024

Azzam Mohammed S. Almuhaysini

Azzam Mohammed S. Almuhaysini

Peakone Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 320 bin TL sermaye ile, Azzam Mohammed S. Almuhaysini ve Bilal Şahinyılmaz ortaklığıyla kuruldu...

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Loewe İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loewe İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Elabbas H.A.E. Mohamed, Elhaytam Abdelrahman ve Mohammed S.H. Ahmed ortaklığında kuruldu.

Eron Group Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eron Group Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.A. Khalaf tarafından kuruldu.

Golden Era İnşaat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden Era İnşaat ve Mimarlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S. Lal Khan tarafından kuruldu.

Al Nahdi Group İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Nahdi Group İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.M. Al Nahdi tarafından kuruldu.

Erect Mobilya Hırdavat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erect Mobilya Hırdavat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.O. Kordia ve Omar S.O. Kordia ortaklığında kuruldu.

Micasa Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Micasa Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Salem Mohammed  S.Al-Khalaıleh tarafından kuruldu. 

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün A. Mohammed S Aloqaylı tarafından kuruldu.

Azzam Mohammed S. Almuhaysini Haberi

Azzam Mohammed S. Almuhaysini

320 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar alışveriş merkezleri marketler depolar.. gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenler Oruçreis Mahallesi Giyimkent E7 Blok B169 NO:45/A adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Azzam Mohammed S. Almuhaysini ve Bilal Şahinyılmaz ortaklığıyla...