19 / 05 / 2024

b fit şubeleri nerelerde var

b fit şubeleri nerelerde var

Sosyal şirket kimliğiyle kadın girişimciliğinin başarılı örneği, spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu Bedriye Hülya, İzmir Genç İş Adamları Derneği (İGİD) üyesi iş kadınları ile buluştu...

Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Büyük ilgi göre Huawei Watch Fit 2 birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

MAC spor kulübü Emaar AVM’de açıldı!

Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM'de MAC spor kulübü açıldı. MAC, uzman ekibi, son teknoloji ekipmanları, donanımlı egzersiz stüdyoları ile fit bir yaşama merhaba demek isteyenleri Emaar AVM’ye bekliyor...

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Fifti fifti Dumankaya Hi-Fit kampanyası!

Fifti fifti Dumankaya Hi-Fit kampanyası kapsamında daire bedelinin yüzde 50'si Dumankaya bünyesinde ödeniyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit kampanyası!

2 blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 olarak tasarlandı. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit kampanyası kapsamında yüzde 50 banka kredisini Dumankaya bünyesinde ödeniyor.

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ satılık daire!

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ satılık daire seçenekleri olarak 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki daireler için Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin İstanbul İli'ndeki tüm şubeleri tarafından başvurular kabul ediliyor.

TOKİ Kayabaşı 23. Bölge satılık daire!

TOKİ Kayabaşı 23. Bölge satılık daire fiyatları 137 bin 570 TL'den başlıyor. Başvuruların 23 Mart'ta başlayacağı projede başvurular Halk Bankası'nın İstanbul'daki bütün şubeleri tarafından kabul ediliyor.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları 12 Ocak'ta bitecek!

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları 12 Ocak'ta bitecek. Projede başvurular T.C. Halk Bankası A.Ş.'nin Bursa ili genelindeki tüm yetkili şubeleri tarafından kabul ediliyor.

Vitra Fit ile kusursuz döşemeler!

VitrA Fit, karolar arasındaki yükseklik farkını ortadan kaldırıyor. Zaman tasarrufu sağlayan ve ekonomik bir çözüm sunan ürün; büyük, ağır, ince veya esnek karoların döşenmesini kolaylaştırıyor.

Dumankaya Hi-Fit nerede?

Satışları devam eden Hi-Fit dairelerin alan büyüklükleri 43 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. Dumankaya Hi-Fit nerede? sorusunun cevabını haberimizin içinde bulabilirsiniz. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları bugün başladı!

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları bugün başladı. Baivurular 31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. Satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

Dumankaya Hi Fit projesinde 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Hi Fit projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Projede toplam 630 adet konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 157 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Hi Fit güncel fiyat

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Hi Fit güncel fiyat listesine göre daireler 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

b fit şubeleri nerelerde var Haberi

b fit şubeleri nerelerde var


Sosyal şirket kimliğiyle kadın girişimciliğinin başarılı örneği, spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu Bedriye Hülya, İzmir Genç İş Adamları Derneği (İGİD) üyesi iş kadınları ile buluştu. Türkiye’de kadın girişimciliğinin problemleri ve fırsatlarının değerlendirildiği "1 Kadın, 1 Marka" toplantısında konuşan Hülya, yurtiçinde 240 noktada hizmet veren b-fit’in, Suudi Arabistan ve Ürdün üzerinden Ortadoğu’ya açılacağını söyledi.


Türkiye’nin kadınlara özel en yaygın spor ve yaşam merkezi b-fit’in kurucusu ve ortağı Hülya, İGİD Kadın Girişim Kulübü’nün misafiri oldu. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de kadın girişim oranının yüzde 6’larda kaldığına dikkat çekerek, kadınları iş hayatında daha etkin olmaya çağırdı. Türkiye’deki kadın girişimciliğinin genel durumunu değerlendiren Bedriye Hülya, sadece kadınlara özel spor ve yaşam alanı konseptiyle yola çıkan b-fit’in, 2014 yıl sonuna kadar 60 şube daha açarak...