05 / 07 / 2024

b) Petrokimyasal maddeler

b) Petrokimyasal maddeler

Fude Petrokimya Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Baykan Çelik tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.

Şefler Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şefler Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Mahmut Şeflek tarafından kuruldu.

İspak Yapı Malzemeleri İnşaat Kimyevi Maddeler Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspak Yapı Malzemeleri İnşaat Kimyevi Maddeler Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ulu tarafından kuruldu. 

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısının I. birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde imar görüşülecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında imar ağırlıklı maddeler görüşülecek.

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blt 35 İnşaat Malzemeleri Plastik Nakliyat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İnan tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Gaziantep Büyükşehir Meclisi'nde 53 madde karara bağlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan gündem toplantısı için bir araya geldi. Osman Toprak başkanlığında toplanan meclis 53 maddeyi karara bağladı. Maddelerin 12’si, oy çokluğu ile onanırken, diğer maddeler oy birliği ile karara bağlandı.

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelik değişikliği!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 11 Mayıs 2016 tarihinde 29709 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelikte bazı maddeler yürürlükten kaldırıldı...

Torba yasasına sürpriz yeni maddeler eklendi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen ve aralarında Kanal İstanbul için suyolu maddesinin de yer aldığı torba tasarıya son dakika sürpriziyle yeni maddeler eklendi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi 13 Ocak'ta toplanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2015 yılı Aralık ayı olağan toplantısını, HBB Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi. İşte 26 maddenin görüşüldüğü toplantıda, öne çıkan maddeler...

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2015 yılı Kasım ayı olağan toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi. İşte 25 maddenin görüşüldüğü toplantıda, öne çıkan maddeler...

b) Petrokimyasal maddeler Haberi

b) Petrokimyasal maddeler

Fude Petrokimya Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Baykan Çelik tarafından kuruldu. 

Fude Petrokimya Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Petrokimya, kimya ve diğer sanayi alanlarında yurtiçi ve yurtdışında fabrikalar, tesisler kurmak ve işletmek, b) Petrokimyasal maddeler, kimya ve diğer maddelerin elde edilmesi için gerekli ham maddeler ve yardımcı maddeler, malzeme ve kimyasal maddeleri yurt içinden ve yurt dışından tedarik ederek işlemek, bu maddeleri üretmek, yurtiçi ve yurtdışı ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fude Petrokimya Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres; İDEALTEPE MAHALLESİ DENİZCİLER CAD.NO:22/7...