18 / 05 / 2024

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat iletişim

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat iletişim

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Bu haberi okuyan Bağ-Kur’lu deli gibi seviniyor! 40 bin TL’lik borç bir kalemde silinecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ayrıntılarını açıkladığı Borç Yapılandırma Paketi ile Bağ-Kur’lu olup kendi primini ödeyen vatandaşlara da büyük bir imkan doğuyor. Paket kapsamında eski prim borçlarının silinmesi gündemde. Peki hangi tarihli Bağ-Kur borçları silinecek? Nasıl başvuru yapı

Milyonlarca Bağ-Kur'lu vatandaşa kolay emeklilik fırsatı!

Yapılandırma yasasından milyonları ilgilendiren müjde verildi. Bu kapsamda Bağ-Kur'lu daha az ödeme yaparak ihyalarını yaparak emekli olma fırsatından yararlanacak.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başak, Sema Başak ve Samet Mecit Başa ortaklığında kuruldu.

Bapiroğlu Yapı Mimarlık Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bapiroğlu Yapı Mimarlık Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafer Çapar tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ'nin Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 73 konutluk projedeki daireler açık satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 154 konut satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

Sakarya Kocaali TOKİ başvurusu nereye yapılacak?

TOKİ Sakarya Kocaali Belediye Toplu Konut Projesinde bulunan 448 adet konut satışta. Peki, Sakarya Kocaali TOKİ başvurusu nereye yapılacak?

Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

110 konutluk Manisa Salihli Taytan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat iletişim Haberi

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat iletişim

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1 Her türlü inşaat taahhüt ve müteahitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2 Resmi kamu kurum ve kuruluşları ve özel inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, organize sanayi bölgeleri, yenilenebilir enerji santralleri (güneş, rüzgar, jeotermal, bio enerji v.b), alışveriş merkezleri,...