24 / 05 / 2024

Ba-Tur sosyal tesisleri

Ba-Tur sosyal tesisleri

Anamur ve Alanya’da büyümeyi tercih eden gruplardan biri Ba-Tur Turizm. Her şey dahil konseptli otellerinin yanı sıra grup, 3-4 yıldızlı tesislerde gençlik ve çocuk kampları da işletiyor

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı geldi! TOKİ sosyal konut projesine başvuranlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut projesine başvuranlara son dakika dolandırıcılık uyarısı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Gaziantep Cerityeniyapan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Cerityeniyapan Mahallesi’nde yapımına başladığı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını tamamlıyor. Tesis önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Kahramanmaraş Elmalar Sosyal Tesisleri yenilenecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Elmalar Mahallesi’ndeki sosyal tesisleri bakıma aldı.

Bakanlığa bağlı sosyal tesis sayısı mecliste!

2016-2019 yılları arasında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlara ait sosyal tesislerden satılan ya da kiralananlara dair veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Cemile Akkoyun Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Cemile Akkoyun Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi.

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Ba-Tur sosyal tesisleri Haberi

Ba-Tur sosyal tesisleri

 Ba-Tur Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Khudaverdi Mammadov, ‘'Bulundukları bölgelerin şehir merkezlerine ulaşımları daha kolay olduğundan bu otellerde konaklayanlar rahatça aynı bölgenin tarihi ve coğrafi güzelliklerini ziyaret etme şansını yakalıyor” diyor. 


Ba-Tur'dan kısaca bahsedebilir misiniz?


Ba-Tur Turizm, 1992 yılında kuruldu. 20 yıldır Anamur ve Alanya’da otelcilik başta olmak üzere farklı turizm faaliyetleri yürütüyoruz. 2004 yılından bu yana hızlı bir büyüme trendi içindeyiz. 2005’te, bunun sonucu olarak, sektörün güçlü seyahat acentalarından Mediser Turizm'i bünyemize kattık. Kendi mülkümüz olanların yanı sıra kiralık otellerle birlikte toplam yatak kapasitemiz 2 binin üzerinde. Otellerimizin konsepli her şey dahil. Müşteri kitlemiz ağırlıklı olarak Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Azerbaycan, Gürcistan ve BDT ülkelerinden gelen konuklardan oluşuyor. Otellerin dışında, bölgemizde kiraladığımız 3-4 yıldızlı tesislerde gençlik ve çocuk kampları da kuruyoruz.


Ne...