09 / 05 / 2024

Baba Kenan Parkı nerede

Baba Kenan Parkı nerede

Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarıyer'de eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalar sonuçlarını rekor düzeyde veriyor. Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı mevkiinde 12 metre genişliğinde, 850 metre uzunluğundaki kanal çalışması sona erdi.

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Zonguldak'ta arazi kavgası: Baba-oğul öldürüldü!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Kenan Topçu (62) ile kardeşi İnam Topçu (55) arasında tartışma çıktı. Silahla kavga sonucunda baba-oğul öldürüldü.

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.

Noel Baba Barış Köyü arazisi kültür varlığı ilan edildi!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 41 ülkenin desteği ile Beydağları Olimpos Milli Parkı Maden Koyu’nda kurulmak istenen Noel Baba Barış Köyü arazisini taşınmaz kültür varlığı ilan etti.

Bodrum'a Kültür Park müjdesi!

Kültür Park Projesi ile ilgili çalışmalar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a sunuldu. Maket Şehir Yöneticileri Kenan Temizel ve Veysel Kerim Temizel tarafından gerçekleştirilen sunumda, hazırlanan proje anlatıldı.

Oruç Baba Parkı son anda imara açılmaktan kurtuldu!

Oruç Baba Parkı son anda imara açılmaktan kurtuldu. Oruç Baba Türbesi'nin bulunduğu park yapılaşmaya açılmaktan kurtuldu. Park, 'Sosyal Kültürel Tesisler Alanı'ndan çıkarılarak, 'Cami ve Park Alanı'na alındı.

Sarıyer Baba Kenan Parkı kanal çalışması tamamlandı!

Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarıyer'de eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalar sonuçlarını rekor düzeyde veriyor. Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı mevkiinde 12 metre genişliğinde, 850 metre uzunluğundaki kanal çalışması sona erdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden 3 yeni park daha!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas'ta iki, Sarıoğlan'da bir olmak üzere 3 yeni park daha yapmak amacıyla ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Talaş Atatürk Bulvarı Cemil Baba Mezarlığı karşısı ile Kız Yurdu arasına park yapacak.

Akbatı AVM'de 6 Eylül'de Kenan Doğulu konseri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılışının üçüncü yılını ziyaretçileriyle birlikte pop müziğin en sevilen ismi Kenan Doğulu ile kutlamaya hazırlanıyor. Kenan Doğulu konseri 6 Eylül Cumartesi saat 21:00’de Festival Park’ta gerçekleşecek...

Kenan Güneş Ceylan Karavil Park AVM'nin genel müdürü oldu!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla yapılan Ceylan Karavil Park ' Alışveriş Merkezi' nin Müdürlüğü'ne Kenan Güneş getirildi. Kenan Güneş Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu...

Manisa Kenan Evren Parkı'nın ismi Mehmetçik Parkı oldu!

Manisa Salihli Belediye Meclisi’ nin aralık ayı olağan toplantısında Manisa' nın Salihli ilçesindeki Kenan Evren Parkı’ nın isminin " Mehmetçik Parkı " olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı...

Serdar Bilgili sevgilisine Hyde Park'tan bahçeli villa aldı!

50 yaşında ikinci kez baba olan Serdar Bilgili sevgilisine Hyde Park'tan 1 milyon dolara bahçeli villa aldı!

Baba Kenan Parkı nerede Haberi

Baba Kenan Parkı nerede

Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı mevkiinde yapımı devam eden imarlı yol çalışması nedeniyle gerçekleştirilen 12 mt. genişliğinde ve 850 mt uzunluğundaki kanal çalışması sona erdi. 


Duvar örme, stabilize ve asfalt serme işlemleriyle devam edecek olan proje, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, bölgedeki çalışmaları bizzat yerinde takip ediyorlar.


Sarıyer...