29 / 04 / 2024

Babacan Holding kadınlar günü kampanyası 2017

Babacan Holding kadınlar günü kampanyası 2017

Babacan Holding, ‘Kadınlar Günü’nün bulunduğu hafta olan 4-12 Mart tarihleri arasında konut satın alanlara seyahat veya alışveriş çeki hediye ediyor. 4-12 Mart tarihleri arasında konut alacak kadınlar hem uygun ödeme avantajları ile konut sahibi olacak hem de seyahat veya alışveriş çeki kazanacaklar

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Babacan’dan kadınlar gününe özel Maldivler tatili!

Babacan Holding Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Holding, projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alan 8 kadına çift kişilik Maldivler tatili hediye ediyor..

Babacan Holding tüm ticari üniteleri için ön talep topluyor!

Babacan Holding, projelerinde yer alan tüm ticari üniteleri için 22 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında ön talep toplayacak. Holding, böylece yatırımcılara büyük bir ticaret teşviki sağlamış olacak.

Konutta 3. seferberlik kampanyasına Babacan Holding de katıldı!

Konutta üçüncü seferberlik kampanyasına Babacan Holding’de katıldı Şirket, taksit ertelemeli kampanyaya ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projeleriyle dahil oldu.

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Babacan Holding Fikirtepe ve Gaziantep'te proje yapacak!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Babacan Holding, 2018 yılında 1 milyar TL'yi bulan yatırım planlıyor. Şirket önümüzdeki yıl Porto'da ilk rezidans yatırımını yapacak. Ayrıca Gaziantep'te konut projesi ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak.

Kadınlar inşaat sektöründe söz sahibi olmak istiyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Danışma Kurulu Başkanı Av. Pınar Ersin Kollu, kadınlarında sektörde söz sahibi olmak istediğini açıkladı. Kollu, yaklaşık 70 bin kadının inşaat alanında çalıştığını ifade etti.

Babacan Holding 3 yeni projeye hazırlanıyor!

Babacan Holding yeni projeleri için kolları sıvadı. 1 yıl içinde 1.5 milyar TL'lik 3 yeni projeye başlayacak olan Babacan Holding Güney'e iniyor.

Babacan Holding’ten Ramazan Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atıyor. Ramazan Bayramı boyunca ‘Babacan Port Royal,’ ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’tan konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunulmaya devam ediyor.

Babacan Holding’ten Babalar Günü’ne özel kampanya!

Babacan Holding, Babalar Günü’nde futbolsever babalara en güzel hediyeyi veriyor. 12-25 Haziran tarihleri arasında Babacan projelerinden konut alanlara tuttuğu takımın kombine bileti hediye…

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Babacan Holding kadınlar günü kampanyası 2017 Haberi

Babacan Holding kadınlar günü kampanyası 2017

Kendi arsaları üzerinde hayata geçirdiği lüks konut projeleriyle bilinen Babacan Holding, 240 ay vade aylık yüzde 0.79 faizle konut sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyasına ek olarak Kadınlar Günü’nde konut alan kadınlara birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. ‘Kadınlar her zaman ayrıcalıklıdır’ mottosuyla hareket eden Babacan Holding, 4-12 Mart tarihleri arasında konut alanlara bir seyahat acentasından yurtdışı seyahat veya ünlü mobilya ev dekorasyonu markasından alışveriş çeki hediye ediyor.


Satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören Babacan Holding projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 240 ay 0,79, 120 ay 0.49 veya 50 ay 0 faiz fırsatı da sunuluyor.


Ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor

'Babacan Premium'; 28 bin 620 metrekare alan üzerinde residence, tower, terrace, home office ve avm olarak inşa ediliyor. 1.140 adet konuttan oluşan projede 1+1,...