17 / 05 / 2024

Babacan Premiumda lansman öncesi kampanya başladı

Babacan Premiumda lansman öncesi kampanya başladı

Babacan Yapı'nın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Babacan Premium projesinde lansman öncesi kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatın yanı sıra 40 ay sıfır faiz ile taksitlendirme olanağı veriliyor.

Babacan Holding ticari ünitelerini satışa sunuyor!

Babacan Holding, projelerinde yer alan tüm ticari ünitelerini satışa çıkarıyor. Ticari ünitelerin satışa sunulacağı basın lansmanı 31 Ekim'de yapılacak.

Babacan Premium 2. Etap’ta ön talep toplanıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da 2. etap satışları için ön talep toplanmaya başlandı. Babacan Premium’da lansman öncesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile ödeme avantajı sunuyor.

Babacan Port Royal’de 40 ay 0 faiz fırsatı!

Babacan Holding tarafından inşa edilen Babacan Port Royal’de lansman fırsatları devam ediyor. Projeden ev almak isteyenlere yaza özel 40 ay sıfır faiz ya da yüzde 17 net indirim fırsatı sunuluyor.

Babacan Port Royal’de 15 günde 155 daire satıldı!

Güvenli ve lüks konut projelerine imza Babacan Holding, bölgesinin en iddialı ve en prestijli projesi olan ‘Babacan Port Royal’in lansmanından sonra 15 gün içerisinde 155 konutun satışını gerçekleştirdi.

Babacan Port Royal'in lansmanı 27 Nisan'da!

Babacan Holding yeni projesi Babacan Port Royal'i basına tanıtacak. Tanıtım toplantısı 27 Nisan Perşembe günü saat 12:00'da gerçekleşecek.

Babacan Port Royal’in lansman tarihi öne çekildi!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal’in lansman tarihi değişti. Projenin toplantısı 17 Nisan'da gerçekleşecek.

Babacan Port Royal’in lansmanı 27 Nisan'da!

Babacan Holding imzası ile inşa edilen, 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşan Babacan Port Royal’in lansmanı 27 Nisan'da yapılacak.

Babacan Port Royal'de lansman öncesi son fırsat!

Babacan Port Royal’de ön talep sürecindeki fiyat avantajı devam ediyor. 50 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunulan ‘Babacan Port Royal, yatırımcının karşısına lansman öncesi kaçırılmayacak fırsatlarla çıkıyor.

Esenyurt Babacan Premium ödeme şartları!

Esenyurt Babacan Premium projesinde 233 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 1.216 daire ve 102 mağaza yer alıyor...

Babacan Premium'da satışların yüzde 38'i tamam!

Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium avantajlı lansman kampanyası ile satışlarının yüzde 38’ini tamamladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatı 30 Mart’a kadar devam edecek.

Babacan Premium Evleri satış fiyat listesi!

Babacan Premium Evleri satış fiyat listesi yüzde 15 lansman indirimiyle 233 bin TL'den başlayarak değişiyor. Babacan Premium Evleri Esenyurt projesinde ilk etap Haziran 2018'de teslim edilecek...

Babacan Premium'un reklam yüzü Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma oldu!

Esenyurt'ta 28 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium projesinin reklam yüzü Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma oldu. Projenin lansmanı 9 Mart'ta yapılacak.

Babacan Premium'da 40 ay sıfır faiz ile taksit imkanı!

“Babacan Premium” lansmanı öncesinde yatırımcılara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. “Prim Yapmadan Premium’a Gelin” kampanyasıyla yatırımcılara %25 peşinat, Babacan Yapı bünyesinde 40 ay sıfır faizle taksitlendirme imkanı veriliyor.

Babacan Premiumda lansman öncesi kampanya başladı Haberi

Babacan Premiumda lansman öncesi kampanya başladı

Ayrıca banka kredili ödeme sisteminde de yüzde 25 peşinatın, yüzde 5'lik kısmını peşin olarak, kalan kısmı yüzde 5'lik parçalar halinde 6, 12, 18 ve 24 ay taksitle ödenebilecek. Geri kalan yüzde 75'lik kısım için ise yüzde 0.99 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılabilecek. Projede bin 216 konut, alışveriş merkezinde 102 ticari ünite yer...