02 / 05 / 2024

Babacan Yapı Fikirtepe son durum

Babacan Yapı Fikirtepe son durum

Kadıköy Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüme giren Babacan Yapı, bu bölgede 2 projede 2 bin daire yapacak.

Babacan Yapı Yakuplu iletişim!

Babacan Yapı Yakuplu projesinin 192 milyon 375 bin TL yatırım bedeline sahip olması öngörülüyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi dört blok olarak yükselecek...

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Babacan Yapı Yakuplu'ya 862 konut yapacak! Yeni Proje!

Babacan Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'ya yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. Proje, 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor..

Uplife Teknik Yapı Fikirtepe fiyat listesi!

Uplife Teknik Yapı Fikirtepe fiyat listesi minimum 525 bin TL'den başlıyor. Konut ve mağazalardan oluşan proje Teknik Yapı imzası taşıyor...

Babacan Yapı Port Royal konut fiyatları!

Babacan Port Royal projesi Konutları 2019 yılında teslim edilecek. 50 ay sıfır faiz fırsatı sunulan Port Royal Evleri, Babacan Yapı tarafından hayata geçirildi...

Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu!

Satış ve Pazarlama sektörünün tecrübeli ismi Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Dövizini bozduran vatandaşa Babacan Yapı'dan yüzde 20 indirim!

Babacan Yapı “dövizini bozdur Türk Lirası’na sahip çık” kampanyasına konut sektöründe ilk destek veren firma oldu.

Babacan Yapı Fikirtepe'de dönüşüme giriyor!

Kadıköy Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüme giren Babacan Yapı, bu bölgede 2 projede 2 bin daire yapacak.

Babacan Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Babacan Yapı, yeni sektörlere girme planı çerçevesinde geçen yıl holdingleşmişti. Ana faaliyet alanı olan inşaata, turizm, lojistik ve enerjiyi de ekleyerek Babacan Holding adını alan şirket büyümeyi sürdürüyor.

Babacan Yapı'dan GYODER kampanyasına destek!

Babacan Yapı GYODER kapsamında başlatılan kampanyada son 5 günde 20 milyon TL’lik konut satışı gerçekleştirdi. Babacan Premium ve bölgenin ultra lüks projesi Babacan Palace ile ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Babacan Yapı Premium ödeme seçenekleri!

Babacan Yapı Premium ödeme seçenekleri kapsamında 40 ay 0 faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde fiyatlar 200 bin liradan başlıyor...

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi!

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi ile 0212 672 18 81 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Zemin + 20 katlı tek blok şeklinde tasarlanan projede fiyatlar 120 bin dolardan başlıyor.

Babacan Yapı Prime Palace nerede?

Prime Palace Rezidans tek blok halinde inşa ediliyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor. Peki Babacan Yapı Prime Palace nerede?

Babacan Yapı Fikirtepe son durum Haberi

Babacan Yapı Fikirtepe son durum

Kadıköy Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüme giren Babacan Yapı, bu bölgede 2 projede 2 bin daire yapacak. 


Esenyurt ve Beylikdüzü bölgelerinde projeler geliştiren Babacan Yapı, Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüme başlıyor. Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Babacan, firmalarının Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde 2 bin daire civarında 2 tane projesi olacağını söyledi. 

Ayrıca Kanal İstanbul, 3. Havaalanı ve Gaziantep'te çok önemli arazileri bulunduğunu anlatan Mehmet Babacan, "Gelecek projelerimiz de bu bölgeler için çalışmalarımız olacak. Tüm arazilerimiz kurumumuzun öz sermayesi ile edinilmiştir. Ege bölgesi İstanbul'dan sonra seçtiğimiz proje geliştirme alanımızdır. Babacan Holding olarak uygun bir bölge ve proje olursa yurtdışı projelerine de açığız. Firmamızda zaten yabancılarla çalışma disiplini oluşmuş durumda. Firmamızın tüm projeleri kendi arsaları üzerinde geliştirilmektedir" diye konuştu. 


Babacan Premium 2018'de bitiyor 

Beylikdüzü E5...