04 / 05 / 2024

Babadağ fethiye

Babadağ fethiye

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Babadağ'da kış sezonu açıldı.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Babadağ teleferik projesinin yapımı başladı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bin 965 rakımlı Babadağ'a, kurulacak teleferikle yılda 1 milyon kişinin taşınması bekleniyor.

Babadağ teleferik projesinin ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da teleferik projesinin ihalesi yapıldı.

Fethiye Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da!

Babadağ mesire yeri ve hava sporları merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapım ve işletilmesi işi ihale için tarih açıklandı.Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Babadağ teleferik projesi imar planı onaylandı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da, uzun yıllardır yapılması planlanan teleferiğin imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi 2017'de başlıyor!

Fethiye Babadağ'a yapılacak teleferik projesinde sona gelindi.Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, projenin 2 ay içinde ihaleye çıkacağını, 2017'de temelinin atılacağını belirterek destek verenlere teşekkür etti.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi ihaleye çıkacak!

Yıllardır Fethiyelilerin hayalini süsleyen Babadağ Teleferik Projesi nihayet sonuç aşamasına geldi.

Fethiye Babadağ teleferik projesinde sona gelindi!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman Öztürk, Babadağ Teleferik Projesinin revize edilen imar planında son safhaya gelindiğini en kısa sürede bakan onayına sunulacağını söyledi.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi 2017'de tamam!

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan,50 milyon liraya mal olacak Babadağ Teleferik Projesi'nin 3 ay içinde ihalesinin gerçekleştirileceğini yılda minimum 300 bin ile 700 bin kişinin teleferikle Babadağ'a çıkartılacağını bildirdi.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.4 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde bulunan Salhan Apart Inn Hotel Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 14 Ağustos günü 09:30 ile 09:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Bursa'da Işıktepe ve Fethiye arası kavşak yapılacak!

Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlayan trafik yüklerinin her geçen gün arttığı Ata Bulvarı’ndaki trafik sorunu Işıktepe ve Fethiye Mahalleleri arasında yapılacak kavşakla son bulacak.

Fethiye Patlangıç imar planı değişikliği askıya çıktı!

Muğla Fethiye ilçesi Patlangıç Mahallesi, "Sosyal-Kültürel Tesis Alanı (Yurt Alanı)" amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Fethiye'de yabancılara e-ikamet anlatıldı!

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Fethiye'de yaşayan Yabancı uyruklu vatandaşlara yönelik olarak eİkamet konusunda İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce bilgilendirmelerde bulunuldu.

Babadağ fethiye Haberi

Babadağ fethiye

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Kış aylarında karla kapladığı için uçuş yapılmayan Babadağ'ın zirvesinde 1700,1800 ve 1900 pistlerine alternatif oluşturan 1200 metre pisti uçuşların kış sezonunda da devam etmesini...