04 / 05 / 2024

Babadağa gelen ziyaretçi sayısı

Babadağa gelen ziyaretçi sayısı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Babadağ'da kış sezonu açıldı.

Turizmde 8 ayda ziyaretçi sayısı 36 milyonu geride bıraktı!

Türkiye 2023 yılının ilk 8 ayında toplam 36 milyon 754 bin 146 ziyaretçi ağırladı. Gelen ziyaretçilerin 33 milyon 426 bin 940’ı yabancılar, 3 milyon 327 bin 206’sı ise yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlardan oluştu.

Fiat Egea Cross'a gelen 42 bin TL'lik indirim resmen ağızları açık bıraktı! İşte Egea Cross Haziran 2023 fiyatları!

Fiat Egea Cross'a gelen 42 bin TL'lik indirim resmen ağızları açık bıraktı. Peki Fiat Egea Cross'un Haziran ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Egea Cross 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Otel almak için İstanbul'a gelen İranlı iş insanı öldürüldü! 

Otel satın almak amacıyla İstanbul'a gelen Mahdı Khanı isimli İranlı iş insanı Belgrad Ormanı'nda ölü bulundu. İranlı iş insanının en son görüştüğü emlakçı Özkan D., olayla ilgili soruşturma başlatan polis tarafından gözaltına alındı...

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

TOKİ'den Denizli Babadağ'a 52 yeni işyeri!

TOKİ Denizli İli Babadağ İlçesi'nde 52 adet işyeri inşa edecek. TOKİ Babadağ'daki işyerleri için İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihale edecek.

Mersin Yumuktepe Höyüğü Ziyaretçi Merkezi açıldı!

Mersin'de Toroslar Belediyesi ve Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mimarlık Fakültesince ortaklaşa yürütülen "Yumuktepe ve Çevresini Koruma, Sunum ve Turizm Altyapısını Geliştirme Projesi" kapsamında Yumuktepe Höyüğü Ziyaretçi Merkezi açıldı.

Ağustos ayında ziyaretçi sayısı yüzde 38 azaldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre, ağustos aymda Türkiye’yi 3 milyon 183 bin yabancı ziyaret etti. Oysa geçen yılın aynı ayında ziyaretçi sayısı 5 milyon 131 bin olmuştu

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

Turizm sektöründe yabancı ziyaretçi sayısında düşüş!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan verilere göre, Türkiye’ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı kasım ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0.53 düşüşle 1.72 milyon kişi oldu.

Gebze Center'a beş yılda 49.5 milyon ziyaretçi!

Doğuş GYO tarafından 2010'da 185 milyon dolar yatırımla inşa edilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen Gebze Center, beş yılda 49.5 milyon ziyaretçi ağırladı. İşte ayrıntılar...

Türkiye’den Selanik’e giden ziyaretçi sayısında artış!

Selanik’in en iyi otellerinden biri olan The Mediterranean Palace Genel Müdürü Yannis Aslanis, son yıllarda Türkiye’den Selanik’e gelen ziyaretçi sayısının önemli ölçüde arttığını belirterek, bu ziyaretlerin gelişeceğini söyledi.

Trabzon'da Arap şehri kurulacak!

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Antalya'daki ters ev ziyaretçi akınına uğradı!

ANTALYA Kundu’da Türkiye’nin ilk, dünyanın 13’üncü ters evi ziyaretçi akınına uğruyor. 1’i Rus 3 girişimcinin açtığı ters ev, 15 lira ücretle ziyaret ediliyor.

Babadağa gelen ziyaretçi sayısı Haberi

Babadağa gelen ziyaretçi sayısı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Kış aylarında karla kapladığı için uçuş yapılmayan Babadağ'ın zirvesinde 1700,1800 ve 1900 pistlerine alternatif oluşturan 1200 metre pisti uçuşların kış sezonunda da devam etmesini...