16 / 05 / 2024

Babak Babazadehkhoei

Babak Babazadehkhoei

Veniks Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi 25 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Babak Babazadehkhoei tarafından kuruldu...

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Arash Mehboodi, Babak Mahboudi ve Parvın Zandı ortaklığında kuruldu.

Lian İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lian İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babak Fakhım ve Mohammad Omranı ortaklığında kuruldu.

Armantech Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armantech Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Babak Alıakbartabrızı tarafından kuruldu.

Djahan Danışmanlık Emlak Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Djahan Danışmanlık Emlak Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Babak Morshedzadeh tarafından kuruldu.

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi Şişli'de Babak Ghaznavi ve Khashayar Ghaznavı ortaklığında kuruldu.

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Babak Bolourıan, Seyedehforouzes Hosseını, Seyedehfaezeh Hosseını ve Omıs Shahı Nayerı ortaklığında kuruldu.

Ziggurat Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Babak Allahdını ve Kamal Aghaeı ortaklığında kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

Saghar Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saghar Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Babak Sahharıchı ve Sahar Tajık ortaklığıyla kuruldu.

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Babak Bargezar ve Hamid Ghodsırad ortaklığında kuruldu.

Control Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Control Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Babak Kamaliasl ve Ehsan Zamaninejad ortaklığında kuruldu. 

BMBART Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

BMBART Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Babak Naderloo, Reza Shourangız ve Safoura Ebrahimzadeh ortaklığyla kuruldu.

Venüs İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Babak Mousavy ve Zohreh Emamyare ortaklığında kuruldu. 

Babak Babazadehkhoei Haberi

Babak Babazadehkhoei

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane, bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir kiraya verebilir devir alabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Yusufpaşa Millet Caddesi İnan İş Hanı NO:11 Kat:3 Daire:302 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Babak Babazadehkhoei tarafından...