17 / 05 / 2024

babıl konakları

babıl konakları

Damga Grup tarafından inşa edilen Babil Konakları'nda fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor.

Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018!

Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018 daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Silivri'de Kiptaş 1 konutları arkasında yükselen projede teslimler bu yılın Ağustos ayında yapılacak. 

Lacivert Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Çiftçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Okul Sokak Gül Konakları Sitesi'nde kuruldu.

Yıldırım Hacivat Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediyesi, mahallelere çok amaçlı konaklar kazandırmaya devam ediyor.Mahalle kültürünü ayakta tutmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, mahalle konaklarına bir yenisi daha eklendi.

2004 yılında Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş!

2004 yılında Ataşehir'de 52 dönüm arazi üzerinde kurulan Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş. 17 blok, 15 villa olmak üzere toplam 377 birimden oluşan sitedeki konutlar 86 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Mesut Yılmaz Göl Konakları'ndan villa aldı!

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri!

Pelikan Göl Konakları projesi toplam 56 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 700 adet daireden oluşan projede 15 bin metrekare alana sahip doğal göl bulunuyor. Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bişehir projesi Kayseri'de Tordemir imzasıyla yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe Tordemir inşaat, yine bir yeniliğe imza atıyor. Kayseri Mimar Sinan'daki Gül Konakları'nın yanında Bişehir adıyla 50000 m2 alan üzerine 800 lüks konut inşa ediyor.

Kandilli Konakları satılık villa!

Kandilli Konakları satılık villa fiyatları 3 milyon dolardan başlangıç gösteriliyor. Demsa Kandilli Konakları Üsküdar'da villalar 4 milyon 250 bin dolara kadar değişen fiyatlarla satılıyor...

Beylik Konakları Beylikdüzü satılık!

Beylik Konakları Beylikdüzü satılık daire fiyatları kapsamında satışı devam eden konutlar minimum 105 bin TL'den başlayarak satılıyor. Beylik Konakları projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar yer alıyor.

Beylikdüzü Vista Konakları satılık!

Beylikdüzü Vista Konakları satılık daire fiyatları kapsamında 3 oda 1 salon daireler 305 bin TL'den ve 4 oda 2 salon daireler ise 630 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede teslimler Aralık 2014'de gerçekleşecek.

Kocaeli Şehristan Konakları satılık!

Kocaeli Şehristan Konakları satılık 4+1 dubleks villa tipleri 350 bin liradan başlayan fiyatlarla satılırken, 6+2 tripleks villaların fiyatları 400 bin liradan başlayarak konut alıcılarına sunuluyor...

Şehristan Konakları Kocaeli satılık!

Şehristan Konakları Kocaeli satılık villaların fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Kocaeli Şehristan Konakları projesinde 4 oda 1 salon dubleks ve 6 oda 2 salon tripleks villalar bulunuyor...

Vista Konakları satılık daire!

Vista Konakları satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon olarak tasarlandı. Vista Konakları projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor...

babıl konakları Haberi

babıl konakları
6 bin 500 metrekare alan üzerine Damga Gruptarafından Bağcılar'da inşa edilen Babil Konakları'nda fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor, 155 bin TL'ye kadar yükseliyor.
Fatih'e 8 dakika, Eminönü'ne 10 dakika, Yeşilköy Havaalanı'na 5 dakika, İstoç ve Oto center'e 3 dakika mesafede olup, 102 ile 115 metrekare 2+1 ve 3+1 tipinde dairelerden oluşan projede toplam 128 konuttan 7 adet kaldı.
Yüzde 70'i yeşil alan olan projenin içinde, süs havuzları, basketbol sahası, yürüyüş parkurları, bayanlar için fitness center, 24 saat güvenlik, kapalı otopark,toplantı salonu, kablosuz internet ve mini market bulunuyor.
0212 483 38 64
www.www.damgagrup.com

Projeden görüntüler için...