28 / 04 / 2024

Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri!

 Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri!

Firma: Sarp Gayrimenkul

Proje: Pelikan Göl Evleri

Pelikan Göl Konakları projesi toplam 56 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 700 adet daireden oluşan projede 15 bin metrekare alana sahip doğal göl bulunuyor. Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Pelikan Göl Konakları projesinde daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 17 blok şeklinde yükselen projenin 25 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Proje  İzmir  İl'i Menemen İlçe' sinde yükseliyor.


Pelikan Göl Konakları  kuaför, fitness salonu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, bisiklet ve yürüyüş parkuru ve kano ve deniz bisikleti, olimpik havuz, çocuk havuzu, cafe, kır çay bahçesi, kreş, Türk hamamı, sauna gibi sosyal donatıları bulunuyor.


Pelikan Göl Konakları  Sarp Gayrimenkul  imzasıyla yükselen projede toplam 700 daire bulunuyor. 25 bin metrekare alanın yeşil alandan oluştuğu projedeki doğal gölde amatör balıkçılık da yapılabiliyor.


Pelikan Göl Konaklarında fiyatlar 36 bin 900 TL ile 36 bin 900 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin teslimleri Aralık 2016 yılında gerçekleşecek.


Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri! 

Adres: Cumhuriyet Mahallesi 7508 Sok No:1/A Koyundere/ Menemen İZMIR

Tel: 0232 846 19 46 

Web: http://www.pelikangolkonaklari.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön