03 / 05 / 2024

babri camisinin yerine inşa edilen cami

babri camisinin yerine inşa edilen cami

Hindistan’da 1528 yılında yapılan ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı...

Hindistan'da Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı!

Hindistan’da 1528 yılında yapılan ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı...

Hindistan'da yıkılan Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atılıyor!

Hindistan’da 1528 yılında inşa edilen ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli yarın atılacak.

Yıkılan Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli gelecek ay atılıyor!

Hindistan’daki Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temelinin gelecek ay atılacağı belirtildi.

Hindistan’da tartışmalı tapınağın inşa çalışmaları başladı!

Hindistan’da tarihi Babri Camisinin (Babri Masjid) yerine yapılması planlanan tartışmalı Hindu tapınağının inşa faaliyetlerinin başladığı bildirildi.

Pakistan, Hindistan'da tarihi Babri Camisi'nin yerine Hindu tapınağı inşa edilmesini kınadı!

Pakistan, Hindistan'da 16. yüzyıldan kalma tarihi Babri Camisi'nin yıkıntıları üzerinde Hindu tapınağı yapılmasını kınadı.

Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek Hindu tapınağının temeli atılıyor!

Hindistan'daki tarihi Babri Camisi'nin yerine yapılması planlanan Hindu tapınağının temeli atılıyor...

Babri Camisi yerine Hindu tapınağı inşa edilecek!

Hindistan Yüksek Mahkemesi, Müslümanlar ve Hindular arasında süren Babri Camisi arazisiyle ilgili davada Hindular lehine karar verdi.

TOKİ, dikey mimari yerine yatay mimaride konut üretecek!

TOKİ Başkanı M. Ergün TURAN, TOKİ’nin dikey mimari yerine, yatay mimaride ve mahalle konseptinde konutlar inşa edeceğini açıkladı. Turan, “Bütün yapılanmamızı bu yaklaşım üzerine inşa edeceğiz. Bir yıl sonra yeni projelerimizi herkes görecek” dedi.

Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi ihalesi 28 Kasım'da!

İspark; Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işini 28 Kasım 2014 saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi 180 günde tamamlanacak.

Sözleşmenin yerine getirilmemesi nedeniyle fesih!

Tüketici Kanunu gereğince, bir malın ya da hizmetin sözleşmede belirtilen sürede teslim edilmemesi/yapılmaması gibi durumlar "ayıplı mal/ayıplı hizmet" olarak değerlendiriliyor. Peki, sözleşmenin yerine getirilmemesi nedeniyle fesih mümkün mü? Sözleşme na

İzmir'de 8 katlı YKB yerine 5 yıldızlı otel!

İzmir Gümrük'teki sekiz katlı eski Yapı Kredi Bankası binasının yıkımına başlandı. Yıkımın 2 haftada bitirilmesi planlanıyor. Mustafa Cümbüşlüoğlu’nun aldığı binanın yerine 5 yıldızlı otel yapılacak.

Karşıyaka Şehir Kulübü yeni yerine taşındı!

Karşıyaka Şehir Kulübü yeni yerine taşındı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Karşıyakamız için düşünce ve proje üretecek olan Şehir Kulübü üyelerinin tecrübelerinden faydalanacağız" dedi...

Derince 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu geliyor!

Derince Belediye Ekim ayı meclis toplantısı yenilenen meclis salonunda yapıldı. Mecliste konuşan başkan Ali Haydar Bulut, 60 Evler'deki balon sahanın yerine yüzme havuzu yapacaklarını duyurdu..

babri camisinin yerine inşa edilen cami Haberi

babri camisinin yerine inşa edilen cami

Hindistan’da 1528 yılında yapılan ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerinde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Uttar Pradeş eyaletinin Ayodhya şehrinde yıkılan Babri Camisi'nin yer aldığı bölgeye yaklaşık olarak 25 kilometre uzaklıktaki Dhannipur köyünde inşa edilecek cami kompleksi için gerçekleştirilen törene Hint-İslam Kültür Vakfı (IICF) üyeleri başta olmak üzere çeşitli kurum ve örgütlerden çok sayıda kişi katılım gösterdi. Katılımcılar, gerçekleştirilen bayrak töreninin ardından beraber fidan dikti.

Projenin kaynaklara bağlı olarak 30 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Diğer bir yandan, hem merkezi yönetimde hem de Uttar Pradeş'te iktidarda bulunan Hindistan Halk Partisinden (BJP) törene katılan olmadı.

- Cami, kompleks şeklinde inşa edilecek

IICF Sekreteri Athar Hüseyin, dün Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Hindistan anayasasının 26 Ocak...