05 / 05 / 2024

Babür Çelebi

Babür Çelebi

3 bin otel ve restoran sayısına ulaştıklarını belirten Esas Holding Gıda Grup Başkanı Babür Çelebi “Gıdada büyüyeceğiz. Yurtdışından et alıp Türkiye’de işlemek istiyoruz” diye konuştu.

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kırıkkale Çelebi TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Çelebi ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Çelebi sosyal konut projesi... 

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

İbrahim Çelebi vefat etti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurucu ortağı Hacı İbrahim Çelebi hayatını kaybetti. 

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Ağrı'ya TBMM Evi yapılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptığı açıklamada Ağrı’ya TBMM Evi yapılacağını dile getirdi.

Cny Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cny Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çelebi tarafından kuruldu.

TOKİ Kırıkkale Çelebi projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi  2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kırıkkale Çelebi projesinde 1 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

Babür Çelebi Haberi

Babür Çelebi

Babür Çelebi; Şevket Sabancı’nın öncülüğünde kurulan perakende, havacılık, sağlık, gayrimenkul ve gıda alanlarında yatırımları olan Esas Holding’in Gıda Grup Başkanı. Gıda sektöründe deneyimli bir isim. Amerika’daki eğitiminden sonra Türkiye’ye döndü ve Unilever’de işe başladı. Unilever’den sonra emekli olan Çelebi, Evyap, Ülker ve son olarak da Doğan Online CEO’luğu yaptı. Çelebi, Esas Holding’in gıda yatırımlarından sorumlu. Esas Holding gıda alanında Bonservis, Esaslı Et ve Peyman markalarıyla hizmet veriyor. Yakında yeni alımlarla gıda alanındaki varlığını büyütmeyi amaçlıyor. 


25 milyon euro sınırı 


- Esas Holding, Şevket Sabancı’nın öncülüğünde hızla büyüyor. Gıda da büyüme hedefleri görülüyor. 


Kurucumuz Şevket Sabancı’nın özel önem verdiği alanlardan biri de gıda.


- İlk Çoban Yoğurtları alınmıştı. City Farm da vardı.


Evet. Ama olmadı. Çoban’dan vazgeçildi. City Farm da Türkiye için erken bir girişim...