19 / 05 / 2024

BAÇEYÖB

BAÇEYÖB

Balıkesir İli Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Belediyeler Birliği (BAÇEYÖB) Ekim ayı meclis toplantısını Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısında 2015 yılı bütçesi 5 milyon 700 bin lira olarak onaylandı.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız" dedi ve hızlı tren ile Malatya-Sivas parkurunu birlikte kullananlara yüzde 50 indirim yapılacağını belirtti. 

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Bütün piliç 115 TL, yoğurt 43 TL, ayçiçek yağı 140 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta bütün piliç 115 TL’ye, yoğurt 43 TL’ye, kaşar peyniri 78 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX ile ilgili iflas başvurusu adımından pişmanlık duyan eski CEO Bankman-Fried, "Bunu yapmasaydım, para çekme işlemleri açılacaktı" ifadelerini kullandı.

Emlak Konut'un hedefi 2023'te 250 bin bağımsız bölüm!

Hakan Gedikli, 2019'un son çeyreğinde başlayan büyüme eğiliminin 2020'de de sürmesini bekliyor. Gedikli, "Emlak Konut olarak ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz 2023'te 250 bin bağımsız bölüme ulaşmak” diyor

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Manisa Büyükşehir'de e-imar dönemi başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde e-imar dönemi başladı. Büyükşehir'de İmar Bilgi Sistemi kurulması çalışmaları tamamlanarak belediyenin resmi web sitesinde halka açıldı

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm başladı!

AFET Riski Altındaki Yapıların Dönüştürülmesi Yasası kapsamında Büyükçekmece'de dönüşüm başladı. Bölgede bin 500 blok Ekim ayına kadar yıkılacak.

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçilik binası satın alındı!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Kaymakcı:"Büyükelçilik binasını satın almak zorunluluk haline gelmişti. 1939'dan beri birçok Büyükelçi ve memurumuz Bağdat'ta görev yaptı ve burası Türkiye Cumhuriyeti devletinin evi olmuştu. Buranın bizde önemli hatıraları var" dedi.

Tibet bölgesindeki dev hidroelektrik santralinin inşaatı başladı!

Tibet bölgesindeki dev hidroelektrik santralinin inşaatı başladı. Bölgede kurulacak hidroelektrik santralin,1,2 milyon kilovat elektrik üretimi kapasiteli olacağı ve yıllık yaklaşık 5,4 milyar kilovat elektrik üreteceği belirtildi.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Kocaeli Başiskele bölgesi konut sektöründe yoğun talep görüyor!

Konut sektörünün gözde ilçelerinden biri olan Başiskele son günlerde yoğun talep görüyor. Bu nedenle de inşaat firmaları gözlerini bu bölgeye çevirdi.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

BAÇEYÖB Haberi

BAÇEYÖB

BAÇEYÖB, 2015 yılı yatırım planı ve çalışma programını görüşülüp karara bağladığı meclis toplantısında 2015 yılı bütçesi 5 milyon 700 bin lira olarak onaylandı. Katı Atık Projesi’nin geçici kabulü yapılarak işletme sürecine geçildiği ve bu süreçte projenin geliştirilmesi için yapılması öngörülen faaliyetlerin görüşüldüğü Ekim ayı meclis toplantısında, Katı Atık Tesisi’nin kesin kabulünün 2015 yılının ikinci çeyreğinde yapılması, geri dönüşüm ve sterilizasyon tesislerinin 2015 yılı başında işletmeye alınması, 2015-2040 yılları arasında ihtiyaca göre katı atık yönetim sistemlerinin geliştirilmesi ve yatırımların sürdürülmesini, proje kapsamında alınacak araç ve ekipman ihalesinin ise 2015 yılının ilk çeyreğinde yapılması oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.


7 Bin 800 Konteynır ve 25 Çöp Aracı Nüfusa Göre Dağıtılacak


BAÇEYÖB, 2015 yılı bütçesinin 5 milyon 700 bin lira olarak kabul...