28 / 04 / 2024

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX ile ilgili iflas başvurusu adımından pişmanlık duyan eski CEO Bankman-Fried, "Bunu yapmasaydım, para çekme işlemleri açılacaktı" ifadelerini kullandı.



Geçtiğimiz günlerde iflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX'in kurucusu ve eski CEO'su Sam Bankman-Fried, sessizliğini günler sonra bozdu.

Vox'a konuşan Bankman-Fried, FTX için iflas başvurusunda bulunma kararından çok pişman olduğunu söyledi.

İşlem hacmi açısınından dünyanın en büyük üçüncü kriptp borsası konumunda olan FTX, geçen hafta ABD'de iflas başvurusunda bulunmuştu ve şirketin yeni CEO'su John Ray olarak açıklanmıştı.

“İFLAS BAŞVURU BÜYÜK HATAYDI”

FTX’in eski CEO’su Bankman-Fried, verdiği röportajda, FTX'in iflas sürecinden sorumlu olanların "utançtan her şeyi yakmaya çalıştığını iddia ederek o süreçte 8 milyar dolar toplamak ve şirketi kurtarmak için iki haftası olduğunu söyledi.

“EN BÜYÜK TEK HATAM”

En büyük tek hatasının iflas başvurusu olduğunu ifade eden Bankman-Fried, iflas başvurusu yapmasaydı, bir ay içinde müşterilere tamamen para çekme işlemleri açılacağını öne sürdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön