11 / 05 / 2024

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX ile ilgili iflas başvurusu adımından pişmanlık duyan eski CEO Bankman-Fried, "Bunu yapmasaydım, para çekme işlemleri açılacaktı" ifadelerini kullandı.



DÜZENLEYİCİLERE ÖFKE KUSTU

Kripto para piyasasında düzenleyicilerin her şeyi daha da kötüleştirdiğini öne süren FTX’in eski CEO’su Bankman-Fried, "Müşterileri hiç korumuyorlar." diye konuştu.

FTX, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu da dahil olmak üzere çok sayıda küresel düzenleyici ile temas halinde olduğunu açıklamıştı.

Vox röportajı yayınladıktan sonra eski Ceo Bankman-Fried, söylediklerinin bir kısmının "düşüncesiz" şekilde ifade edildiğini, kamuya açıklanması doğru olmayan bir şeyi açığa vurduğunu söyledi. FTX'in eski CEO'su, düzenleyici olmanın gerçekten zor bir şey olduğunu, düzenleyicilerin imkansız bir işleri olduğunu bunun da düzenleyicilerin yetkilerinin izin verdiğinden daha hızlı büyüyen tüm endüstrileri düzenlemek olduğunu ifade etti.

FTX İFLAS ETTİĞİNİ DUYURMUŞTU

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası olan FTX, likidite sıkıntısı yaşadığını açıklamıştı. Daha sonra Binance tarafından satın alınacağı ifade edilen şirket kısa bir süre içinde iflas başvurusu yapmış ve kripto para piyasasını alt üst etmişti. Bitcoin tarihi bir çöküş yaşamıştı.

EYT’li emekli, 25 bin lira maaş alabilir!

Tüm emeklileri ilgilendiriyor: Yeni yılda cepleri rahatlayacak!

Prizde bırakılan şarj aleti elektrik faturasına nasıl yansıyor? İşte şoke eden gerçek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön