07 / 05 / 2024

bada bing turizm şirketi

bada bing turizm şirketi

Bada Bing Turizm Seyahat Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Bülent Magu, Aykut Gönül ve Volkan İnkaya ortaklığıyla kuruldu...

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Bingöl tarafından kuruldu.

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Baran Bingöl tarafından kuruldu.

Ertok Ruz Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertok Ruz Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de Erdal Tokmakcı ve Ertuğrul Bingöl ortaklığında kuruldu.

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yörük, Enes Akça, Hasan Bingöllü ve Veysel Bulut ortaklığında kuruldu.

Berbo Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berbo Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Bingöl tarafından kuruldu.

Bng Kayra İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Gayrimenkul Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bng Kayra İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Gayrimenkul Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bingür Çorak tarafından kuruldu.

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bingöl tarafından kuruldu. 

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Bingöl tarafından kuruldu. 

Binada Turizm Otelcilik Gıda Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binada Turizm Otelcilik Gıda Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Bingöl ve Muhammet Mustafa Yaşık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde kuruldu.

Dakar Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dakar Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tunç Bingül tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Beşiktaş, Etiler, Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Belediye Sitesi'nde kuruldu.

Bingöl'deki yüzen adalar tatilcilerin yeni gözdesi oldu!

Bingöl’ün en önemli turizm potansiyeli arasında gösterilen yüzen adalar, yaz sezonunun başlamasıyla turistlerin akınına uğruyor. Yüzen adalar, havaların ısınmasının ardından gezi gruplarının gözde mekanı oldu...

Monapart Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monapart Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Leon Arslan Eskinazi, Mehmet Berk Bingöl, Mehmet Hürrem Bingöl, Metin Eskinazi, Selda Yazocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

bada bing turizm şirketi Haberi

bada bing turizm şirketi

30 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında turizm amaçlı turlar geziler turistik organizasyonlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beyoğlu Müeyyetzade Mahallesi Serçe Sokak NO:6/B adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Bülent Magu, Aykut Gönül ve Volkan İnkaya ortaklığıyla...