22 / 05 / 2024

badana renk önerileri

badana renk önerileri

Yeni yuvalarını kurma telaşında olan çiftlerin, duvarlarının rengi ve boyasına karar verirken ihtiyaç duyacakları bilgilere artık kolayca ulaşmalarını sağlayacak bir rehberleri var… İşte DYO’dan yuva kuracaklara boya ve renk önerileri...

Otomobilde en çok tercih edilen renk hangisi? Artık "gri" renk favori...

Otomobilde geçmiş zamanda en çok tercih edilen beyaz renk, şimdi tahtını "griye" bıraktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri kapsamında, geçen sene trafiğe kaydı yapılan 2,3 milyon taşıttan 945 bin 768'i otomobillerden oluştuğu kaydedildi. 

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü tarafından kuruldu.

Kiracı evden çıkarken badana yapmak zorunda mı?

Kiracı ve ev sahibi arasında anlaşmazlık yaşanan durumlardan biri de evden çıkarken badana yapma şartıdır. Çoğu ev sahibi, bunun bir zorunluluk olduğunu iddia ederek kiracılara badana yapmaları gerektiğini belirtiyor. Peki kiracı evden çıkarken badana yapmak zorunda mıdır? İşte asıl detaylar...

Samsung Galaxy Watch 6: Sızan görseller ve renk seçenekleri!

Samsung, yeni ürünlerini piyasaya sürmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Galaxy Watch 6'nın görselleri sızdırıldı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Babalar günü hediyesi önerileri Altınbaş'tan! Yüzde 40'a varan indirimi kaçırmayın! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar güne sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına devam ediyor. Altınbaş'tan babalar günü hediyesi önerileri geldi. Bileklikten, yüzüğe tüm takı çeşitlerinde yüzde 40'a varan indirim devam ediyor. Altınbaş 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Borsada hangi hisselerin getiri potansiyeli yüksek? İşte, seçim öncesi aracı kurumların hisse önerileri…

Borsa İstanbul’da seçimlere kadar dalgalı bir seyir bekleniyor. Seçim öncesi BIST 100 endeksi yeniden yönünü yukarı çevirirken, borsaya yatırım yapmayı düşünenlerin hisse seçiminde dikkatli olmasında yarar var. İşte, Türkiye’nin 7 aracı kurumundan derlenen hisse önerileri…

İstanbul Deprem Bilim Kurulu'ndan son dakika deprem önerileri: Boş konut stoku, gökdelenler, deniz ulaşımı...

İBB’nin bir araya getirdiği 'İstanbul Deprem Bilim Kurulu' tarafından şehrin, beklenen büyük depreme hazırlanması için bazı önerileri gündeme getirdi. Peki bu öneriler neler? 

Renk Değiştiren arka panelli Vivo Y100 piyasaya çıktı

Vivo, Hindistan'da yeni Vivo Y100'ün piyasaya sürülmesiyle Y serisi serisini genişletti. Çinli üreticinin orta sınıf teklifi,  iki renk değiştiren Pasifik Mavisi ve Alacakaranlık Altın varyantı ve üçüncü bir metal siyah renk seçeneğiyle tanıtıldı.

Konut sitelerinde aidat krizi! Fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

Konut sitelerinde aidat krizi başladı. Peki fahiş aidata karşı ne yapılabilir? Aidat önerileri 10 maddede tüm detaylarıyla!

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Renk Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Renk Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Soyak ve Erkut Soyak ortaklığında kuruldu.

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?

badana renk önerileri Haberi

badana renk önerileri

Evlilik hazırlıkları devam ederken, gelin ve damat adaylarını yeni hayatlarına başlayacakları evi dayayıp döşemenin telaşı sarar. Eşyalar gelmeden, perdeler takılmadan yapılması gereken en önemli işlerden biri boya… Hangi boya, nasıl seçilmeli, duvarlar tamirat gerektirir mi, evin salonu çok mu küçük ya da yatak odasının rengine karar veremiyor musunuz? Hepsinin cevabını DYO’nun katkılarıyla hazırlanan www.birbilenesorun.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

Yeni yuvalarını kurma telaşında olan çiftlerin, duvarlarının rengi ve boyasına karar verirken ihtiyaç duyacakları bilgilere kolayca ulaşmalarını sağlayacak bir rehberleri var… Boya ve renkler ile ilgili aklında soru işaretleri olan herkesin, bu soruların yanıtlarını konunun uzmanlarından almaları amacıyla DYO’nun hizmete açtığı www.birbilenesorun.com.tr sitesi.

Animatik karakterleri ve farklı animasyonlarla zenginleştirilen, bu yönüyle benzerlerinden ayrılan sitede, kullanıcılara bilgiye ulaşmalarında yardımcı olan üç farklı karakter bulunuyor. Bu karakterler,...