10 / 05 / 2024

Bademler ve Ovacık şebeke yenileme

Bademler ve Ovacık şebeke yenileme

İzmir Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor, belediye bu kapsamda Urla’nın Bademler ve Ovacık mahallelerinin eskiyen ve kaçaklara neden olan içme suyu şebekesini yenilemek için ihaleye çıkıyor.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Tunceli Ovacık'ta köylülerin kullandığı araziler şirketlere tahsis edildi!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Köseler köyü sınırları içinde bulunan 508 ve 510 parsel numaralı araziler, bir şirkete 49 yıllığına tahsis edildi...

Ankara Ovacık'ta emlak piyasası hareketleniyor!

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'da yapımı devam eden lüks konut projeleri hakkında açıklamalar yaptı ve Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiğine dikkat çekti.

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

İzmir Bademler ve Ovacık’a yeni altyapı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor, belediye bu kapsamda Urla’nın Bademler ve Ovacık mahallelerinin eskiyen ve kaçaklara neden olan içme suyu şebekesini yenilemek için ihaleye çıkıyor.

Ovacık Kayak Tesisi hizmete açıldı!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liralık bir yatırımla yaptırılan kayak tesisi yörenin yeni cazibe merkezi oldu.

TOKİ Tunceli Ovacık 314 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Tunceli İli Ovacık İlçesi 39 Ada 129 Parselde hayata geçireceği 314 Konut ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ihalesi bugün yapılacak.

Tunceli Ovacık'ta çocuk parkı inşa edildi!

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

İzmir Ovacık Altın Madeni'nin ÇED toplantısı yapıldı!

İzmir Bergama’da Ovacık altın madeninin 4. atık havuzu için yapılan ÇED halkın katılımı toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Ovacık köylülerinin ve yöre halkının neredeyse katılmadı.

Çevrecilerden Germiyan ile Ovacık'a yapılacak RES'e tepki geldi!

Çevreciler de, ilçenin tüm tepelerini çevreleyen rüzgar enerjisi santralleri RES’lere karşı hukuk mücadelesi başlattı. Çeşme’nin Germiyan ve Ovacık köylerine yapılması planlanan rüzgar enerjisi projelerine köylüler isyan etti.

Keçiören Ovacık'a spor tesisi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Keçiören Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılacak tesisin Ovacık’ta gerçekleştirilen temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı...

Urla Ovacık RES projesine valilikten ÇED onayı!

Abdullah Tivnikli'nin, Çeşme'de yapacağı Ovacık RES projesi bir kez daha onaylandı. Geçen yıl yöre halkının tepki ve itirazlarıyla iptal edilen "ÇED gerekli değildir" kararı sonrasında şirket yeniden proje dosyası hazırlamıştı.

Ankara Ovacık'a yapılacak çöp tesisine tepki geldi!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi aralarında anlaşarak Ovacık'a çöp tesisi kurmaya karar verdi. Ankara'nın bütün çöplüğünün taşınacağı tesise, Ovacık halkı tepki gösterdi.

Bademler ve Ovacık şebeke yenileme Haberi

Bademler ve Ovacık şebeke yenileme


İzmir’in turistik ilçesi Urla, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün yatırımlarıyla sağlıklı altyapıya kavuştu.  13 yılda 74.3 milyon liralık yatırımla ilçenin başta evsel atık su sorunu çözülürken, sağlıklı su ve kanal alt yapısı oluşturuldu; açılan yeni kuyularla su sıkıntısı ortadan kaldırıldı. İlçede yatırımlarına hız kesmeden devam eden İZSU, son olarak Bademler ve Ovacık mahallerinin içme suyu şebekelerini yenilemek için de ihaleye çıkma kararı aldı.


İZSU, Ovacık’ta kuyu ile terfi hattı yaparken, hem Bademler’de de Olukboğazı ile Tekebaşı kaynaklarının iletim hatlarını hem de mevcut kuyu ile depo arasındaki şebeke hatlarını yenilenecek. Bademler’de bir adet su deposu inşa edilecek. İki mahallede toplam 30 kilometre uzunluğunda içme suyu imalatı yapılacak. Özellikle yaz aylarında eskiyen ve kaçaklara neden olan iletim ve şebeke hatları nedeniyle...